Neler Yeni

Kasa fan kablosunu nereye takicam

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
Dostlar cok az bilgiyle pc toplamaya giriştim videolardan baka baka yapiyodum fakat fotograftaki fanlardan gelen kablonun yuvasini bulamadim ne yapmam gerek bilen varmi anakart gigabyte b550m ds3h goruntu kalitesi kötü kusura bakmayin

Ekler

• 20240124_022518.jpg
    20240124_022518.jpg
    1.5 MB · Hit: 28

hikoo

80+ Bronze
dostum o rgb kablosu, anakartin rev1.5 ise anakartinda rgb portu yoktur, yani anakartina takamazsin. Kontrolcu header alirsan rgb kullanabilirsin

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum o rgb kablosu, anakartin rev1.5 ise anakartinda rgb portu yoktur, yani anakartina takamazsin. Kontrolcu header alirsan rgb kullanabilirsin
Hocam fanlardan gelen tek kablo bu bide bunun yaninda 2 pinlik bi kablo var fanlarin güç kablosu nasıl bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim anakartta tpmnin yaninda sys fan 1 yuvasi var resimdeki gibi degil

Gif Man

80+ Gold
Hocam fanlardan gelen tek kablo bu bide bunun yaninda 2 pinlik bi kablo var fanlarin güç kablosu nasıl bir şey

Hocam benim anakartta tpmnin yaninda sys fan 1 yuvasi var resimdeki gibi degil
Rev Sürümü Kaç ?

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben poweri bu zannettim bi an poweri buldum fanlarin. Rgb kullanmak istiyorum ama dediginiz gibi anakartimda bu kablonun yuvasi yok nedense dediginiz kontrolcunun onerdiginiz varsa link atabilirmisiniz

Rev Sürümü Kaç ?
Nasil bakicam hocam

Gif Man

80+ Gold
Hocam ben poweri bu zannettim bi an poweri buldum fanlarin. Rgb kullanmak istiyorum ama dediginiz gibi anakartimda bu kablonun yuvasi yok nedense dediginiz kontrolcunun onerdiginiz varsa link atabilirmisiniz

Nasil bakicam hocam
Anakartın Üzerinde Yazar Zaten Rev 1.1 V.B

Hocam Sendeki Anakart Desteklemiyor .

B550M DS3H (rev. 1.5) Olduğu İçin .​

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
n11'den Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Aldigim link bu urun aciklamasinda gozukuyo rgb destegi ama bana gelende yok bende montajladiktan sonra sizden ogreniyorum

Desteklemiyor O Girişi .
Hocam almam gereken kontrolcu hakkinda bilginiz varsa link atabilirmisiniz

Gif Man

80+ Gold
n11'den Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Aldigim link bu urun aciklamasinda gozukuyo rgb destegi ama bana gelende yok bende montajladiktan sonra sizden ogreniyorum

Hocam almam gereken kontrolcu hakkinda bilginiz varsa link atabilirmisiniz
Emin Değilim Hocam Bu Olur Galiba .

Top Bottom