S Svorr 80+ Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Tarık Demiryürek 9 Eylül 2024 #1 sa arkadaşlar sorunum şu rampage raider kasam var kasanın içine elimi sokuyorum ön fanlardan hava gelmiyor fan dönüyor ama bi hava söz konusu değil
sa arkadaşlar sorunum şu rampage raider kasam var kasanın içine elimi sokuyorum ön fanlardan hava gelmiyor fan dönüyor ama bi hava söz konusu değil
I ilyaskocc 80+ Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 271 Dahası Reaksiyon skoru 106 İsim ilyas koç 9 Eylül 2024 #2 Düşük devir çalışıyorsa elinizle anlayamazsınız. Fan ters takılmadıysa 1 parça peçete ile deneyin hava akışını görürsünüz
Düşük devir çalışıyorsa elinizle anlayamazsınız. Fan ters takılmadıysa 1 parça peçete ile deneyin hava akışını görürsünüz
S Svorr 80+ Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Tarık Demiryürek 9 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ilyaskocc yazmış: Düşük devir çalışıyorsa elinizle anlayamazsınız. Fan ters takılmadıysa 1 parça peçete ile deneyin hava akışını görürsünüz Devamı için tıklayın... fan sola doğru dönüyor hocam peçeteyi tuttum hafiften bir oynama oluyor
ilyaskocc yazmış: Düşük devir çalışıyorsa elinizle anlayamazsınız. Fan ters takılmadıysa 1 parça peçete ile deneyin hava akışını görürsünüz Devamı için tıklayın... fan sola doğru dönüyor hocam peçeteyi tuttum hafiften bir oynama oluyor