Neler Yeni

Kasa Fanları İçin Çoklayıcı Kablo Lazım

Güvencan

80+
Reaksiyon skoru
4
Anakart: GA-A320M-S2H (rev. 1.x)

Arkadaşlar anakartta CPU FAN Ve SYS FAN Dışında fan kablosu bağlayabileceğim bir soket yok. Ve bildiğim kadarıyla kasadaki ön 3 fan ve arkadaki egzoz fan için çoklayıcı almam gerekiyor ve onu sys fana bağlamam gerekiyor. Yanlış isem düzeltin lütfen, çoklayıcı önerebilir misiniz fiyatı çok uçuk olmayan fanlar çalışsın yeter.

Çoklayıcı kablolar zamanla fanların ve takılı olduğu soketin arızanlamasına sebep oluyor Arctic Fan Hub 10 Portlu almanı tavsiye ederim Ömürlük olur

TEMU dan almıştım fan ve rgb çoklayıcı modül o zaman fan çoklayıcı kablo fiyatı kadardı mükemmel ürün

Bu işini çözer ben aktif olarak kullanıyorum
@Svemort Hocam yapmam gereken 4 pinİ Anakart soketinde sys fana takıp, sata girişini de alete bağlayıp kasa fanlarınıda aletteki boş yerlere takmak mı? Bir de ne kadardır kullanıyorsunuz kısa sürede cihazda bir sorun yaşamak istemiyorum. Yardımınız için teşekkürler bu arada.

@Svemort Hocam yapmam gereken 4 pinİ Anakart soketinde sys fana takıp, sata girişini de alete bağlayıp kasa fanlarınıda aletteki boş yerlere takmak mı? Bir de ne kadardır kullanıyorsunuz kısa sürede cihazda bir sorun yaşamak istemiyorum. Yardımınız için teşekkürler bu arada.
Yapmanız gereken o doğru ancak kesin doğru olması için biraz araştırıp emin olun derim. Ben 3-4 ay civarıdır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım henüz

Geri