Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa ön kapağı açık olsa çok tozlanır mı ?

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken
Frisby 9330g kasa kullanıyorum bütün fanlar dışarı hava üflüyor fakat işlemcim oyunlarda 85 90 derecelere kadar çıkıyor stok fan kullanıyorum ryzen5 5500.
Asıl merak ettiğim şudur bilgisayarimi kullanırken ön kapağı çıkartsam çok tozlanir mı ? Sadede oyun oynarken çıkartip pc kapalıyken geri takmayı düşünüyorum.(bilgisayarımın ön paneli cam olduğu için hava çıkmıyor)

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Frisby 9330g kasa kullanıyorum bütün fanlar dışarı hava üflüyor fakat işlemcim oyunlarda 85 90 derecelere kadar çıkıyor stok fan kullanıyorum ryzen5 5500.
Asıl merak ettiğim şudur bilgisayarimi kullanırken ön kapağı çıkartsam çok tozlanir mı ? Sadede oyun oynarken çıkartip pc kapalıyken geri takmayı düşünüyorum.(bilgisayarımın ön paneli cam olduğu için hava çıkmıyor)
Toz olurda neden bütün fanlar dışarı üflüyor? Bu kasa havayı nerden alacak?

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir fikrim yok kasa bu şekilde kurulu geldi bende cözemedim neden bu şekilde bir şey yapılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üst fanları içeriye üflicek şekilde değiştirmiştim fakat derece çok fark etmeyince bir bildikleri vardır herhalde dedim geri düzelttim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam tum fanlar disariya bakiyor ise islemci fani iceriye hava cekmek istiyor fakat iceride cekicegi fan yok bu islemci nasil isinmasi.
Tozlanir ve bu SIKINTILI bir durum örnek olarak ekran kartinin tozlarini temizlemek isterken bir cok kisi mahvediyor.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Ön panel içeriye üflemesi gerek. İçeri üflüyorsa toz filtresi alıp ön panele sabitle.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Bir fikrim yok kasa bu şekilde kurulu geldi bende cözemedim neden bu şekilde bir şey yapılmış

Üst fanları içeriye üflicek şekilde değiştirmiştim fakat derece çok fark etmeyince bir bildikleri vardır herhalde dedim geri düzelttim
Hocam normal duzgun olmasi gerek hava sirkulasyonu önler iceriye hava cekicek eger sivi sogutma var ise onunda fanlari iceriye hava alicak ve egzoz fani olarak adlandirdigimiz seyde onu disariya atacak.

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tum fanlar disariya bakiyor ise islemci fani iceriye hava cekmek istiyor fakat iceride cekicegi fan yok bu islemci nasil isinmasi.
Tozlanir ve bu SIKINTILI bir durum örnek olarak ekran kartinin tozlarini temizlemek isterken bir cok kisi mahvediyor.
Peki ön camı kaldırıp yerine 2x sineklik çekerek toz filtresi yapsam işey yarar mı

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ön panel içeriye üflemesi gerek. İçeri üflüyorsa toz filtresi alıp ön panele sabitle.
Hocam nasil ön panelin iceriye uflemesi gerekmiyor, peki bu bilgisayar nasil hava alacak.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ön fanlar içeri arka ve üst fanlar dışarı olacak şekilde ayarla hocam. Ön paneli sökmek istiyorsan da filtre ile işi çözebilirsin.

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken
Ön fanlar içeri arka ve üst fanlar dışarı olacak şekilde ayarla hocam. Ön paneli sökmek istiyorsan da filtre ile işi çözebilirsin.
Ön fanları içeri üfler şeklilde ayarlarsam cam ı kaldırmama gerek kalır mı peki ?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Peki ön camı kaldırıp yerine 2x sineklik çekerek toz filtresi yapsam işey yarar mı
Hocam cok cok ama cok ince aralikli yapar iseniz olur gibi fakat pek bilgim bilgim yok.

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken
Sağolun teşekkürler yardımlarınız için, son olarak toz filtreleri biraz pahalı onun yerine 2x sineklik yapsam iş görür mü?

Top Bottom