Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Yeterli vesselamforumda birçok kişi yetersiz diyor ki bencede 600w yetersiz. Sadece kasa-psu beraber almak mantıklı mı diye sordum
Yeterli vesselamforumda birçok kişi yetersiz diyor ki bencede 600w yetersiz. Sadece kasa-psu beraber almak mantıklı mı diye sordum
Anlamayacaklar galiba :dYeterli vesselam
Almadan önce bütçeni belirtip konu açsaydın daha iyi önerilerde bulunurduk.knkim senin attığın zaten daha iyidir ama ben fiyat olarak bahsediyorum
knkim performans farkı çok fazla değil ise 400 tl mi vermezdimDostum senin böyle iyi bir sistemin olsa onu korumak için 400 TL'yi vermez misin?
bencede adam yüzünden biz burada tartışıyoruzAlmadan önce bütçeni belirtip konu açsaydın daha iyi önerilerde bulunurduk.
Konu sahibi almış mı? hangi kasa psu yu almışAlmadan önce bütçeni belirtip konu açsaydın daha iyi önerilerde bulunurduk.
Konu sahibi değil. Velihan adlı arkadaş dark güç kaynaklı kasa almışKonu sahibi almış mı? hangi kasa psu yu almış
R5 5600x rtx 3070 duruma göre rtx 3070 ti olabilir 16 GB ram 240lık sıvı soğutmaKullanacağın makinanın özellikleri nedir
Kasa ve psu için bütçe bellimi pek mantıklı gelmedi attığınR5 5600x rtx 3070 duruma göre rtx 3070 ti olabilir 16 GB ram 240lık sıvı soğutma
Kasa ve psu toplam 1500tlKasa ve psu için bütçe bellimi pek mantıklı gelmedi attığın
Kasa ve psu toplam 1500tl