SatisFaction
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,124
Merhabalar arkadaşlar 700-800 TL arası bütçem var hangi kasayı ve psuyu önerirsiniz ? Benim aklımda kasa olarak şunlar var ama sizin de fikriniz önemli benim için ;
www.akakce.com
www.akakce.com
www.teknobiyotik.com
Sistem;
XFX rx590
Ryzen 5 1600 AF
Corsair 3000 MHz 8 GB X 2
Gigabayt b450m s2h
Kaç watt psu gerekir bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Xigmatek EN43613 BEAST Led Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xigmatek EN43613 BEAST Led Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Xigmatek EN43613 BEAST Led Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
Sistem;
XFX rx590
Ryzen 5 1600 AF
Corsair 3000 MHz 8 GB X 2
Gigabayt b450m s2h
Kaç watt psu gerekir bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.