Neler Yeni

Kasa RGB fanlarını kontrol etmenin yolu..

theTNCkDr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orhan Tunç
Merhaba arkadaşlar.
Daha yeni aldığım kasam ile ilgili çözümü belkide size göre çok kolay ama benim kasalar ile ilgili en ufak bir fikrimin olmadığı bir sorun ile karşı karşıyayım. Kasa aldım modeli "GamePower Crimson Guard 4x120mm ARGB Fan Gaming ATX Kasa" :))
Şimdi ben bunu bağlantılarını yaptım her şey stabil. Ancak RGB fanları ışıklarını istediğim gibi yönlendiremiyorum ama seçenekleri mevcut oldugunu biliyorum ya da ben öyle sanıyorum.
Bunun için bana gerekli bilgiyi aktaracak arkadaşların aramız da olduğunu biliyorum ve yardım istiyorum.
Şimdiden herkese hayırlı forumlar, bol sağlıklı ve tedbirli günler.
Gününüz mutlu olsun :)
theTNCkDr :)

KuoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mirsad Eldem
Fanlardan gelen RGB kablosunu anakartınızdaki çıkışa bağlamanız gerek. Veya kasada kontrolcü varsa kontrolcüye.

rcpdkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Recep
Kasa içinde kontrolcü yoksa anakartta RGB girişi olması lazım oraya taktigina eminmisin anakart modeli nedir ?

KuoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mirsad Eldem
Eğer fanlardan gelen RGB kablosu anakarta bağlı ise anakartınızın RGB kontrolü için gereken programı indirin. Mesela Gigabyte için RGB Fusion gerekli. Uygulamada fanların görünmesi gerekli.

KuoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mirsad Eldem
Anakartınızda RGB çıkışı yok. Eğer kontrolcü de yoksa fanların RGB'sini kullanamazsınız. Kontrolcü almanız gerekir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemal
Kontrol için fanların 2 pinlik bi yuvası var onu reset kablosuna baglayıp reset tusuyla degıstırebılırsın

Top Bottom