Eğer çok seyahat yaparsanız ve evimde fazla alan kaplamasın şirin gözüksün dersen micro-itx fakat benim bilgisayarım sıcak çalışmasın ferah olsun elim içine rahatça girsin dersen atx full tower öneririmAlıntıyı görüntüle
Düşündüğüm ekran kartı 360mm. E-ATX'in ATX ile farkını bilmiyorum nedir? Bir de hangi boyutlarda kasa bakmalıyım?
Hocam ekran kartı 360mm?Eğer çok seyahat yaparsanız ve evimde fazla alan kaplamasın şirin gözüksün dersen micro-itx fakat benim bilgisayarım sıcak çalışmasın ferah olsun elim içine rahatça girsin dersen atx full tower öneririm
O zaman kesinlikle full towerHocam ekran kartı 360mm?
Veya mid towerO zaman kesinlikle full tower
Onun kasanın tipiyle değil de daha çok kendisiyle alakası var. Bütçenize göre kasa önerebiliriz. 360mm olan ekran kartı sayısı ya 1 ya 2'dir bu aradaHocam ekran kartı 360mm?
Hocam maalesef bulunduğu gpu standartlarının üstünde.Onun kasanın tipiyle değil de daha çok kendisiyle alakası var. Bütçenize göre kasa önerebiliriz. 360mm olan ekran kartı sayısı ya 1 ya 2'dir bu arada
Kasa + psu için 6'ya yakın.Bütçeniz nedir?
PSU kaç Watt olması lazım?Kasa + psu için 6'ya yakın.
Minimum 750 sanırım.PSU kaç Watt olması lazım?
4070TI nasıl 360mm olabiliyor hocam yanlışınız olmasın?Minimum 750 sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070ti
Hocam bir tek o kart öyle. AMP extreme.4070TI nasıl 360mm olabiliyor hocam yanlışınız olmasın?
410mm'ye kadar destekliyor.Kasa + psu için 6'ya yakın.