Neler Yeni

Yardım Kasada Hem Görünüme Hemde İşlevine önem veriyorum Kasa önerilerinizi Beklerim

Seira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SUDE
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojik Aletler.
Bütçe
10000
Kasaya herkes çok para harcamayı söylüyor fakat Ben görünüşe de çok dikkat ediyorum hal bu olunca hem işlevi (hava akışı vs) Ayrıca görünümü güzel olan bulmak zor

Bütçede sıkıntım yok max 10bin lirayı bulabilir sorun değil Normalde Asus rog strix setindeki kasa Gerçekten hoşuma gitti fakat çok pahalı

Gigabyte Aorus C500de fena değil ama başka önerilerinizi bekliyorum illa pahalı olmasında tabiri gerekmiyor ☆

Temperli cam içeren kasa önerirsiniz çok daha iyi olur ♡

Seira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SUDE
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojik Aletler.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneri için sağol fakat olduğum şehirin çok tozlu bir havası var beyaz çok hızlı kirlenir ve sararır diye korkuyorum siyah kasa önerin olabilirmi♡
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öneri için sağol fakat olduğum şehirin çok tozlu bir havası var beyaz çok hızlı kirlenir ve sararır diye korkuyorum siyah kasa önerin olabilirmi♡

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,949
İsim
Hacı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Aynısının siyahı:

Bir de bunu buldum ama bu nasıl bilmiyorum.

Fiyat dehşet ama kasa da iyi be 😀

Seira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SUDE
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojik Aletler.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısının siyahı:

Bir de bunu buldum ama bu nasıl bilmiyorum.

Fiyat dehşet ama kasa da iyi be 😀
Lian Li PC-O11 Dynamic RAZER Edition RGB E-ATX Modelini Gerçekten beğendim geniş olması vesaire fakat normal kasalardan büyük olduğu için gözüm korkuyor sizce bir sorun çıkarırmı ¿

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Lian Li PC-O11 Dynamic RAZER Edition RGB E-ATX Modelini Gerçekten beğendim geniş olması vesaire fakat normal kasalardan büyük olduğu için gözüm korkuyor sizce bir sorun çıkarırmı ¿
Tek sorunu içinde fan olmaması. 7 tane falan fan gerektirir

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sistem üst düzey olacaksa (kasaya 10K ayırdıysan giriş seviyesi toplamazsın sanırım 😀) kasanın büyük olması daha iyi oluyor, küçük kasalarda hava akışı daha sıkıntılı olabiliyor. Kasayı koyacağın alan çok kısıtlı değilse sorun olmaz bence.

Seira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SUDE
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojik Aletler.
Sistem üst düzey olacaksa (kasaya 10K ayırdıysan giriş seviyesi toplamazsın sanırım 😀) kasanın büyük olması daha iyi oluyor, küçük kasalarda hava akışı daha sıkıntılı olabiliyor. Kasayı koyacağın alan çok kısıtlı değilse sorun olmaz bence.
Monitörümden dolayı pek üst düzeyi ekran kartı Almayı düşünmüyorum max 6700 tarzı kkartlarFakat diğer parçalar kötü ürün olmayacak tabii ki

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Monitörümden dolayı pek üst düzeyi ekran kartı Almayı düşünmüyorum max 6700 tarzı kkartlarFakat diğer parçalar kötü ürün olmayacak tabii ki
Hayatının hatasını yapıyorsun.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0