Neler Yeni

Kasadan cızırtı geliyor

ismail a.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ismail a
3 ay önce PCH-GG1 sistemini almıştım, aldığım günden bu yana fark ettiğim fakat önemsemediğim bir sorun var. Bilgisayarı kapattıktan sonra hala prizdeyken tiz bir cızırtı geliyor. Tam olarak emin değilim fakat Psu'dan geldiğini düşünüyorum. Bazen birkaç dakika sonra düzeliyor bazen de uzun süre devam ediyor, güç kaynağının şartelini kapatınca da kesiliyor. Video kaydına aldım fakat telefon mikrofonu sesi algılamamış sadece kasanın 1 metre yanındayken duyuyorum. Sizce bir sorun teşkil eder mi, servise göndermem gerekir mi?

ismail a.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ismail a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
r3 3100, asus a320-m, asus rog rx570 8gb, xpg 8 gb 3000 mhz ram, sandisk 500 gb 3d ssd, fsp 500w 85+psu

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
3 ay önce PCH-GG1 sistemini almıştım, aldığım günden bu yana fark ettiğim fakat önemsemediğim bir sorun var. Bilgisayarı kapattıktan sonra hala prizdeyken tiz bir cızırtı geliyor. Tam olarak emin değilim fakat Psu'dan geldiğini düşünüyorum. Bazen birkaç dakika sonra düzeliyor bazen de uzun süre devam ediyor, güç kaynağının şartelini kapatınca da kesiliyor. Video kaydına aldım fakat telefon mikrofonu sesi algılamamış sadece kasanın 1 metre yanındayken duyuyorum. Sizce bir sorun teşkil eder mi, servise göndermem gerekir mi?
Sorun olacağını sanmıyorum o psu gayet kaliteli bir psu zaten ama kafana takıldıya kadanın içini açıp psu ya bakabilirsin

ismail a.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ismail a
Sorun olacağını sanmıyorum o psu gayet kaliteli bir psu zaten ama kafana takıldıya kadanın içini açıp psu ya bakabilirsin
teşekkür ederim ben de fanlardan veya cool whine diye düşündüm fakat arkadaşlarla muhabbetini yaparken önemli bir şey olabilir dediler o yüzden sorayım dedim

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
teşekkür ederim ben de fanlardan veya cool whine diye düşündüm fakat arkadaşlarla muhabbetini yaparken önemli bir şey olabilir dediler o yüzden sorayım dedim
Bilgisayar kapali fakat fişi çekilmemeişken mi geliyor bu ses yok açıkkenmi

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Garantiye verebilirsin

ismail a.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ismail a

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
kapattıktan sonra fişi takılıyken geliyor ve birkaç dk sonra duruyor
Tamam ozaman kardeşim hiçbir sorun yok bilgisayarınla oyunların zevkini çıkarmaya bak bol eğlenceler!

ismail a.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ismail a
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular