Neler Yeni

Kasadan elektrik çarpıyor

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur
merhaba kasamdan elektirk vuruyor kasamın tek camının vidası oturmuyor yerine ordan çarpıyor sorun ne olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Talha
merhaba kasamdan elektirk vuruyor kasamın tek camının vidası oturmuyor yerine ordan çarpıyor sorun ne olabilir
Statik elektrik korkutmak gibi olmasın ama o yüzden ölen insanlar az değil kasanın arkasına psuya elini biraz sürtersen veya psu kapalıyken kasadaki pc açma tuşuna biraz basarsan statik elektriği alırsın diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Statik elektrik korkutmak gibi olmasın ama o yüzden ölen insanlar az değil kasanın arkasına psuya elini biraz sürtersen veya psu kapalıyken kasadaki pc açma tuşuna biraz basarsan statik elektriği alırsın diye biliyorum.
Veya prizde topraklama olmayabilir.

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Veya prizde topraklama olmayabilir.
evet statik oldugunu anladım neyse ups birde denicem prizde sorunlu olabilir belki

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
Ben de akım korumalı prize sahibim psu'm 750w 80+ bronze sertifikalı sistemim 400 bile çekmiyordur 6 aylık sistem ama harici mikrofona elektrik tırmanıyor kasanın diğer yerlerinde denk gelmedim ama mikrofona kadar gelmesi korkutuyor arada bir değdiğimde harbiden canım yanıyor bunu nasıl çözebilirim (ev hattım topraklı mı bilmiyorum)

Aykut D.

80+ Gold
Topraklama yoktur muhtemelen . Prizi yada takılı olan uzatma prizi kontrol edin .

Ben de akım korumalı prize sahibim psu'm 750w 80+ bronze sertifikalı sistemim 400 bile çekmiyordur 6 aylık sistem ama harici mikrofona elektrik tırmanıyor kasanın diğer yerlerinde denk gelmedim ama mikrofona kadar gelmesi korkutuyor arada bir değdiğimde harbiden canım yanıyor bunu nasıl çözebilirim (ev hattım topraklı mı bilmiyorum)
Elektirikciye toprağı kontrol ettirin ev kaç yaşında?

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur
akım korumalı prizin markasıda onemli topraklamada onemli

nightboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
alpaslan ikiz
benim kasanın cam vidalarından hafif elimi ısırıyor(elktrk) benim 5 li prizin fişinde topraklama yok ondan dolayı prize topraklama temas etmiyor ondan çarpıyor sizinkini bilemem ama

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur
benim kasanın cam vidalarından hafif elimi ısırıyor(elktrk) benim 5 li prizin fişinde topraklama yok ondan dolayı prize topraklama temas etmiyor ondan çarpıyor sizinkini bilemem ama
benimde vidalardan

nightboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
alpaslan ikiz
benimde vidalardan
büyük ihtimalle uzatma kablonun fiş kısmında prize giden topraklama kısmına temas eden bir kısım yok ondan dolayı olabilir babam elektrikçi bir problem olurmu diye sorduğumda olmaz demişti

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
Topraklama yoktur muhtemelen . Prizi yada takılı olan uzatma prizi kontrol edin .

Elektirikciye toprağı kontrol ettirin ev kaç yaşında?
evet 12 yaşında

Top Bottom