Statik elektrik korkutmak gibi olmasın ama o yüzden ölen insanlar az değil kasanın arkasına psuya elini biraz sürtersen veya psu kapalıyken kasadaki pc açma tuşuna biraz basarsan statik elektriği alırsın diye biliyorum.merhaba kasamdan elektirk vuruyor kasamın tek camının vidası oturmuyor yerine ordan çarpıyor sorun ne olabilir
Veya prizde topraklama olmayabilir.Statik elektrik korkutmak gibi olmasın ama o yüzden ölen insanlar az değil kasanın arkasına psuya elini biraz sürtersen veya psu kapalıyken kasadaki pc açma tuşuna biraz basarsan statik elektriği alırsın diye biliyorum.
evet statik oldugunu anladım neyse ups birde denicem prizde sorunlu olabilir belkiStatik elektrik korkutmak gibi olmasın ama o yüzden ölen insanlar az değil kasanın arkasına psuya elini biraz sürtersen veya psu kapalıyken kasadaki pc açma tuşuna biraz basarsan statik elektriği alırsın diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya prizde topraklama olmayabilir.
Elektirikciye toprağı kontrol ettirin ev kaç yaşında?Ben de akım korumalı prize sahibim psu'm 750w 80+ bronze sertifikalı sistemim 400 bile çekmiyordur 6 aylık sistem ama harici mikrofona elektrik tırmanıyor kasanın diğer yerlerinde denk gelmedim ama mikrofona kadar gelmesi korkutuyor arada bir değdiğimde harbiden canım yanıyor bunu nasıl çözebilirim (ev hattım topraklı mı bilmiyorum)
akım korumalı prizin markasıda onemli topraklamada onemliBen de akım korumalı prize sahibim psu'm 750w 80+ bronze sertifikalı sistemim 400 bile çekmiyordur 6 aylık sistem ama harici mikrofona elektrik tırmanıyor kasanın diğer yerlerinde denk gelmedim ama mikrofona kadar gelmesi korkutuyor arada bir değdiğimde harbiden canım yanıyor bunu nasıl çözebilirim (ev hattım topraklı mı bilmiyorum)
benimde vidalardanbenim kasanın cam vidalarından hafif elimi ısırıyor(elktrk) benim 5 li prizin fişinde topraklama yok ondan dolayı prize topraklama temas etmiyor ondan çarpıyor sizinkini bilemem ama
büyük ihtimalle uzatma kablonun fiş kısmında prize giden topraklama kısmına temas eden bir kısım yok ondan dolayı olabilir babam elektrikçi bir problem olurmu diye sorduğumda olmaz demiştibenimde vidalardan
evet 12 yaşındaTopraklama yoktur muhtemelen . Prizi yada takılı olan uzatma prizi kontrol edin .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elektirikciye toprağı kontrol ettirin ev kaç yaşında?