Neler Yeni

KASADAN GARİP SESLER GELİYOR ?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Beyler Hır diye ses geliyor 2 3 dakikada bir pekte anlamıyorum nedeni ne olabilir çözemedim bir türlü zarar vermek istemiyorum pcye harddiski taktım böyle oldu sanırım belkide önceden böyleydi nedeni ne olabilir sizce. ?

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
kablo fana carpıyordur belki

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
hardisk hasarlı olma ihtimali var belki o ses yapıyordur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
Kanka benim kasada arada ses yapıyordu eski tüplü televizyonlar bozulunca vuruyorlar ya çalışsın diye bende öyle biraz vurunca gidiyordu :D Ama sistemim eskiydi

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
ses nereden geliyor onu anlaman lazım sorunu bulamayız yoksa.yapıştır kulağını dinle

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Benim kuzenimde 7 yıllık pc vardı bağıra bağıra mors kodu vermeye çalışıyordu sorunu yoktu :D Ama yinede kablolarda sorun olabilir fanlara falan çarpıyor mu?

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Benim de PSU dan ses geliyor. Coil whine var. Yüke bindiği zaman cızırtı sesi

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Benim de PSU dan ses geliyor. Coil whine var. Yüke bindiği zaman cızırtı sesi
Bende yüke binmeden de çıkıyor harddisk wd blue
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kuzenimde 7 yıllık PC vardı bağıra bağıra mors kodu vermeye çalışıyordu sorunu yoktu :D Ama yinede kablolarda sorun olabilir fanlara falan çarpıyor mu?
Çarpmıyor ama harddisk olabilir mi acaba ya morelim bozuldu çok rahatsız edici bir ses gerçekten

ses nereden geliyor onu anlaman lazım sorunu bulamayız yoksa.yapıştır kulağını dinle
Reis denicem onu bi eywallah

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Beyler Hır diye ses geliyor 2 3 dakikada bir pekte anlamıyorum nedeni ne olabilir çözemedim bir türlü zarar vermek istemiyorum pcye harddiski taktım böyle oldu sanırım belkide önceden böyleydi nedeni ne olabilir sizce. ?
hdd söktüğünüzde ses gidiyorsa, hdd sabitlenmiyor olabilir. sabitleyip deneyin. daha da olmazsa hdd sorunludur

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
hardisk hasarlı olma ihtimali var belki o ses yapıyordur?
Wd blue hasarsız gibiydi ya 1 tb lik modeli daha yeni aldım bir de böyle bir şey olamaz ya onun hasarlı olup olmadığını nereden anlıcam şimdi ben

HDD söktüğünüzde ses gidiyorsa, HDD sabitlenmiyor olabilir. sabitleyip deneyin. daha da olmazsa HDD sorunludur
Hdd gamebooster kasaya çok zor uğraş ile monta ettik kablo ile ördük üstünü sabitledik falan da çok kararsızım bir şey de anlamıyorum zarar vericem diye çok korkuyorum ve mouse de aldım 2. Günden sağ tık gitti allahım ya deliricem

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Wd blue hasarsız gibiydi ya 1 tb lik modeli daha yeni aldım bir de böyle bir şey olamaz ya onun hasarlı olup olmadığını nereden anlıcam şimdi ben

HDD gamebooster kasaya çok zor uğraş ile monta ettik kablo ile ördük üstünü sabitledik falan da çok kararsızım bir şey de anlamıyorum zarar vericem diye çok korkuyorum ve mouse de aldım 2. Günden sağ tık gitti allahım ya deliricem
hdd rahat oturması lazım zorlanarak ugrasarak değil umarım kötü bir durum yoktur

Top Bottom