Neler Yeni

kasadan yazıcı benzeri sesler geliyor

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
kasadan yazıcıdan kağıt çıkarmış gibi bazı sesler geliyor ara ara çoğunlukla ağır oyunlara girdiğimde yaşıyorum bu sorunu pcyi ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu cpu hdd ve gpuyu ayrı ayrı stres testine soktum hiçbirinden ses gelmedi psudan şüpheleniyorum fakat ses gerçekten garip duruyor coil whine gibi de değil

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
kasadan yazıcıdan kağıt çıkarmış gibi bazı sesler geliyor ara ara çoğunlukla ağır oyunlara girdiğimde yaşıyorum bu sorunu pcyi ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu cpu hdd ve gpuyu ayrı ayrı stres testine soktum hiçbirinden ses gelmedi psudan şüpheleniyorum fakat ses gerçekten garip duruyor coil whine gibi de değil
Sistemde hdd var mı? Oyunlar hddye mi kurulu?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,851
İsim
Mert Metshi
Harddiskden geliyor

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harddiskden geliyor
hddyi test ederken öyle ses çıkmıyordu şimdi mesela her bir klasör açtığımda bir metin belgesi açtığımda o ses 3 4 saniyeliğine geliyor klasörü kapatınca gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemde hdd var mı? Oyunlar hddye mi kurulu?
evet sistemde hdd var ve oyunlar içerisinde kurulu m2 ssd aldım elime bugün ulaştı windownsu ssdye kuracağım bunu yapmak sorunumu çözer mi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
evet sistemde hdd var ve oyunlar içerisinde kurulu m2 ssd aldım elime bugün ulaştı windownsu ssdye kuracağım bunu yapmak sorunumu çözer mi
Oyunlar hdd içinden çalıştığı sürece bu ses gelmeye devam edecektir. Oyunları da ssdye kurarsan o zaman çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom