Neler Yeni

Kasam tamamen kapalı olduğu halde mouse klavyenin rgbleri yanıyor

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar durum başlıktaki gibi korkulacak bir durum mu nasıl çözerim yardımınızı bekliyorum ilk kasam olduğu için pek bilgili değilim yardımınızı almak için konu açtım

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna
Arkadaşlar durum başlıktaki gibi korkulacak bir durum mu nasıl çözerim yardımınızı bekliyorum ilk kasam olduğu için pek bilgili değilim yardımınızı almak için konu açtım
bendede aynı eski laptopumda aynıydı güç ayarlarından degisiyo galiba ama hiç ugraşasım gelmiyo direk güç kaynagının anahtarını kapatıyom

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,625
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bios üzerinden kapatabilirsin nasil oluyor bilmiyorum ama bir ayarı varmış. Ayrıca bir sorun değil bende de aynı şey var. Rahatsız ediyorsa en kötü kabloyu falan çıkar ya da PSU da bulunan güç düğmesini kapat.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
HasHoca
Bios tan yapıyorsun onu YouTube da var videosu

Archend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Rohat İNANÇ
Korkulacak bir durum yok, sanırsam ismi esp gibi bir şeydi. Ben videosunu bulup size atacağım.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios üzerinden kapatabilirsin nasil oluyor bilmiyorum ama bir ayarı varmış. Ayrıca bir sorun değil bende de aynı şey var. Rahatsız ediyorsa en kötü kabloyu falan çıkar ya da PSU da bulunan güç düğmesini kapat.
eğer sıkıntı çıkmazsa hocam psu ile alakalı falan mousenin logo ışığı yanıyor o kadar kalsın sıkıntı yok

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,625
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
eğer sıkıntı çıkmazsa hocam psu ile alakalı falan mousenin logo ışığı yanıyor o kadar kalsın sıkıntı yok
Ne demek istediğinizi anlayamadım hocam benim demek istediğim kasanın arkasında bir tane PSU açma kapama tuşu var bilgisayarı kapattıktan sonra ben oradan kapıyorum bazenleri. Ama BIOS üzerinden çözülebiliyormuş nasıl yapılır bilmiyorum ama.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Ne demek istediğinizi anlayamadım hocam benim demek istediğim kasanın arkasında bir tane PSU açma kapama tuşu var bilgisayarı kapattıktan sonra ben oradan kapıyorum bazenleri. Ama BIOS üzerinden çözülebiliyormuş nasıl yapılır bilmiyorum ama.
yok hocam bu ışıkların yanması sisteme bir zarar verir mi onu sordum bir sıkıntı vermiyorsa kalabilir sıkıntı yok o anlamda söyledim

Top Bottom