Yardım KASAMA NAPICAĞIM BUNE?

Reaksiyon skoru
1
Bilgisayar 2022 in sonlarına doğru alındı ve o zaman alıdğımız zaman (ikinci el aldık güvenilir bilgili birisniden) aldığımız kişide tozlu bırakmıştı falan işte yani bu kirliliğe napabilirim bursa içi güvenilir bilgisayarcılar varsa yardım edebilir misiniz

Video bu dediklerimi aldırış etmeyin instagram grubuna atarken öyle söylemiştim

video burada

Son düzenleme:
Streamable yükleyip atabilirsin, üyelik istiyor.

Üyelik açmak gerekiyor uğraşamam valla onla yt ye felan at videoyu

ön paneli açamamışsın sanırım daha önceki konuda öyle yazmışsın , ön panelin en alt tarafında bir boşluk olur onu biraz sertçe kendine doğru çek kasanın güç bağlanıtısını kesip hafif ıslak bir bezle tozunu kendin alabilirsin bir sıkıntı yaşamazsın

ön paneli açamamışsın sanırım daha önceki konuda öyle yazmışsın , ön panelin en alt tarafında bir boşluk olur onu biraz sertçe kendine doğru çek kasanın güç bağlanıtısını kesip hafif ıslak bir bezle tozunu kendin alabilirsin bir sıkıntı yaşamazsın
Çok ama çok teşekkür ederim bunu bekliyordum doğru diyorsunuz altta bir boşluk var öyle yapcağım fakat umarım kırmam :D
Post automatically merged:

Knk çok scam link gibi duruyor yt ye yükleyip yollar mısın
veed.io video yükleme sitesi yt ye yükleyim

Video bu dediklerimi aldırış etmeyin instagram grubuna atarken öyle söylemiştim

Son düzenleme:
Yardım eden herkese çok teşekkür ederim bilgisayarımın ön iki fanını temizledim fakat bileşenlere dokunmayacağım çünkü ne yapııcağım belli değil profesyonel değilim

Yardım eden herkese çok teşekkür ederim bilgisayarımın ön iki fanını temizledim fakat bileşenlere dokunmayacağım çünkü ne yapııcağım belli değil profesyonel değilim
yerinde olsam tum parçaları teker teker sokup ekran kartı garanti suresi yoksa onunda parçalarına ayırp tertemiz temizlik yapardım

sağlam bir hava vurdur kasaya. anca öyle düzelir . fanları da musluğun altına tut yıka :D

yerinde olsam tum parçaları teker teker sokup ekran kartı garanti suresi yoksa onunda parçalarına ayırp tertemiz temizlik yapardım
Zamanında 2008 yılında kalma pc me yaptım bir kaç tane parçası eksikti ve öyle sıkıştırılıp toplanmış bir bilgisayardı bende bozmuştum yani ve birde bilgisayar elimde kalır diye çok korkuyorum

sağlam bir hava vurdur kasaya. anca öyle düzelir . fanları da musluğun altına tut yıka :D
Valla ön fanları temizledim güzelce fakat fanlar rgb olduğu ve kablolu olduğu için uğraşmadım elimle sildim

Geri