1 ay sonra felan taksam fanı olurmuKasanın ön tarafında da en az 1 fan olması gerekli bence
Olur. Hatta olmasa da olur ama biraz daha fazla ısınır parçalar. Siz yine de alın. Kasanız nedir?1 ay sonra felan taksam fanı olurmu
Cougar gemini s silver baya iyi bir kasa kaliteliOlur. Hatta olmasa da olur ama biraz daha fazla ısınır parçalar. Siz yine de alın. Kasanız nedir?
Ne yalan söyleyeyim Cougar'ın yaptığı kasalar hoşuma gitmiyor. Kaliteli olduğu doğrudur ama dış görünüşü hoş değil.Cougar gemini s silver baya iyi bir kasa kaliteli
Reis ilk önce bir gözlemle ısı değerlerini eğer zararlı denebilecek kadar fazlaysa öne bir veya 2 tane fan tak1 ay sonra felan taksam fanı olurmu
Hoşuma gittiiNe yalan söyleyeyim Cougar'ın yaptığı kasalar hoşuma gitmiyor. Kaliteli olduğu doğrudur ama dış görünüşü hoş değil.
Bence kasanız kaliteli ama hava akışı yok rx 570 seriniz nedir fan takabiliyorsanız takın bence yani bana kim sorsa ben mesh kasa öneriyorum.Cougar gemini s silver baya iyi bir kasa kaliteli
Fan olmasada sıkıntı olmaz bakarsın ısı değerlerinden memnun kalmazsın takarsın sonra fanRyzen 5 1600 rx570 4gb tek fan var egzoz fanı birde işlemci fani