Neler Yeni

kasamdaki fanları bios a girmeden hızlarını nasıl ayarlayabilirim

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)

(Can)

80+ Bronze
Linkte atayım :)
System Information Viewer açıklamasını okudum bu programı kurmadan önce app center ı kurun diyor onu okudum bu programı kurmadan önce Framework 4.5 kurun diyor ne indirsem onun öncesinde bir şey indirmemi istiyor ne yapmalıyım

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
System Information Viewer açıklamasını okudum bu programı kurmadan önce app center ı kurun diyor onu okudum bu programı kurmadan önce Framework 4.5 kurun diyor ne indirsem onun öncesinde bir şey indirmemi istiyor ne yapmalıyım
Onlar uygulamanın çalışması için gereken yazılımlar. Onları da indirin.

En İyi Cevap
7
@KebanFiru @(Eray) @Şans burda! arkadaşlar bu aralar foruma çok dikkat veremiyorum o yüzden yanlış öneriler yapabiliyorum silver olmamla alakalı değil. kusura bakmayın özür dilerim herkesten.
Önemli değil. Hatanı kabul edip özür dilemen aksine beni çok mutlu etti. :) Çünkü bazı kişiler (kendilerini çok iyi biliyorlar) haksız oldukları halde laf dalaşına girip kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)

(Can)

80+ Bronze
Sırf silver diye bütün konulara hakim olmasını beklemeyin titanium olupda bazı konularda bilgisi olmayan da var
Kardeşim adam yanlış bilgilendirme yaptı dier arkadaş da dikkatli ol gibisinden yazı yazdı bu konunun cevabı alınmıştır lütfen daha fazla yazı yazarak konuyu hortlatmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom