neden ışıkları kapatmak istiyorsunuz akşam uyudunuğunuzda sistemi kapatmıyormusunuzArkadaşlar kasamın fanları argb değil fakat gece olduğunda fanların ışıklarını kapatmak istiyorum nasıl kapatabilirim?
Hocam akşam oynadığında ışıklar gözünü alıyo olabilir bende öyle oluyoneden ışıkları kapatmak istiyorsunuz akşam uyudunuğunuzda sistemi kapatmıyormusunuz
Anakart a bagliysa uygulamasından kapatabilirsiniz veya Kontrolcü tuşuna basılı tutup kapanıyorArkadaşlar kasamın fanları argb değil fakat gece olduğunda fanların ışıklarını kapatmak istiyorum nasıl kapatabilirim?
evet hocam bu kasaKasa nedir? VENTO VG11A İSE KAPANMIYOR MAALESEF
evet hocam bundan dolayı kapatmak istiyorumHocam akşam oynadığında ışıklar gözünü alıyo olabilir bende öyle oluyo
yok hocam maalesefÜzerinde kontrol tuşu varsa uzun süre basılı tut belki kapanabilir.
Hocam bendede aynı kasa var gg6 sistemin kasası maalesef kapanmıyo ondaki ışıklarevet hocam bu kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam bundan dolayı kapatmak istiyorum
yok hocam maalesef
hocam anakarta bağlasam yine mi kapatamam asus armoury crate uygulamasındanKasa nedir? VENTO VG11A İSE KAPANMIYOR MAALESEF
teşekkürler hocamHocam bendede aynı kasa var gg6 sistemin kasası maalesef kapanmıyo ondaki ışıklar
Hocam ben yapamadım yapabilenide göremedimhocam anakarta bağlasam yine mi kapatamam asus armoury crate uygulamasından
teşekkürler hocam
Tamam hocam yapabilirseniz bana da söyleyin bana da lazımtamamdır hocam teşekkürler bi dediğimi deneyeyim olursa buraya da yazayım