Neler Yeni

Kasamın Yan Kapağına Cam Yaptırabilir miyim

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
EVEREST Crystal Kasamın yan camını temizlemek isterken Cam Patladı maalesef Tuz gibi dağıldı Yaptırabilir miyim ? Camcıya

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
B.
Temperli yaptıramazsınız çünkü fabrikasyon olması gerek. İşinin ehli bir yere giderseniz elbet kendi çabasınca bir şeyler uydurmaya çalışır, normal de olsa cam olur. Alternatif olarak pleksi kestirmeyi de düşünebilirsiniz ancak o çok çabuk çizilir, kısa sürede harita gibi olur.

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temperli yaptıramazsınız çünkü fabrikasyon olması gerek. İşinin ehli bir yere giderseniz elbet kendi çabasınca bir şeyler uydurmaya çalışır, normal de olsa cam olur. Alternatif olarak pleksi kestirmeyi de düşünebilirsiniz ancak o çok çabuk çizilir, kısa sürede harita gibi olur.
Pleksi nasıl olur hocam Temperli olmuyor biliyorum

Ellsy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
EVEREST Crystal Kasamın yan camını temizlemek isterken Cam Patladı maalesef Tuz gibi dağıldı Yaptırabilir miyim ? Camcıya
Everest e mail at en kötü para karşılığı alırsın

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can

Ellsy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Sorun yok everest e mail at onlara yaz Msi veriyordu mesela
Bir yazayım hocam teşekkürler Pek olumlu geleceğini düşünmüyorum en kötü ihtimalle Pleksi Yaptırmayı düşünüyorum

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
benimde kırıldı camcı tanıdık vardı gittik önce kağıttan camın şablonunu çıkardı köşelerindeki delik yerlerini hesapladı ölçülerini yazdı fabrikaya şipariş verdi temperli füme yani siyah cam olarak elime ulaştı kasaya taktım cuk oturdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Arda Akel
Cam çatlasın patlasın hocam o değişir. Pleksi veya normal cam olur, temperli cam olur.
Asıl sen iyi misin kardeşim? Sana bir şey olmadı değil mi?

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Cam çatlasın patlasın hocam o değişir. Pleksi veya normal cam olur, temperli cam olur.
Asıl sen iyi misin kardeşim? Sana bir şey olmadı değil mi?
Yok hocam bir şeyim teşekkürler gözüme bir şey olmadı Allah'tan hafif ağrı gözde var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pleksi en basit çözüm olur. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi öncelikle üreticiye mail atıp durumu izah edin, olumsuz bir yanıt alırsanız ölçüp biçip cnc'de kestirtirsiniz.
Mail attım hocam teşekkürler

benimde kırıldı camcı tanıdık vardı gittik önce kağıttan camın şablonunu çıkardı köşelerindeki delik yerlerini hesapladı ölçülerini yazdı fabrikaya şipariş verdi temperli füme yani siyah cam olarak elime ulaştı kasaya taktım cuk oturdu
Teşekkürler hocam bende o şekil düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Arda Akel
Yok hocam bir şeyim teşekkürler gözüme bir şey olmadı Allah'tan hafif ağrı gözde var

Mail attım hocam teşekkürler

Teşekkürler hocam bende o şekil düşünüyorum
Haaa iyi. Allah daha kötüsünden korusun! :)

Top Bottom