Neler Yeni

Kasanın arkasındaki delikleri kapatmak önemlimi ?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Hava akışı güzel toz bide herhangi bir böcek girmesini engellemek istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
Hava akışı güzel toz bide herhangi bir böcek girmesini engellemek istiyorum.
hocam o kısım psu nun hava alması için konulan kısımsa eğer kapatırsan psu fazla ısındığı için patlar cebinden duruma göre 1500 2000 lira para çıkar bırak toz olsun böcek girdiğini daha görmedim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim o kısım tozdan hava alamaz hale geldiği için psu aşırı ısınmadan dolayı patlamıştı garantisi devam ederken değişim yaptılar kapatmaya çalışma her şekilde toz olacak zaten düzenli temizlik yapmaya bak

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o kısım psu nun hava alması için konulan kısımsa eğer kapatırsan psu fazla ısındığı için patlar cebinden duruma göre 1500 2000 lira para çıkar bırak toz olsun böcek girdiğini daha görmedim ben

benim o kısım tozdan hava alamaz hale geldiği için psu aşırı ısınmadan dolayı patlamıştı garantisi devam ederken değişim yaptılar kapatmaya çalışma her şekilde toz olacak zaten düzenli temizlik yapmaya bak
Fotoğraf atılmıyor

IMG20230713083114.jpg

Son düzenleme:

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
hocam tam çözümleyemedim fotoğrafı ama dediğim gibi kapatmakla falan uğraşmanıza gerek yok illa ki toz olacak düzenli temizlik öneriyorum size
Ne ile temizleyebilirim

Hocam internetten görsel buldum bu kısım
IMG_20230713_083919.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
Ne ile temizleyebilirim

Hocam internetten görsel buldum bu kısımAlıntıyı görüntüle
anladım hocam boşa efor sarf etmeye gerek yok bu kısım için temizlik içinse varsa kompresör ile hava tutup 3 5 ayda bir olan tozu atarsınız çok tozluysa bütün parçaları söküp o şekilde genel bir temizlik yapabilirsiniz ama düzenli temizlik yaptığınız sürece tüm parçaları söküp temizlik yapmanıza gerek kalmaz

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
anladım hocam boşa efor sarf etmeye gerek yok bu kısım için temizlik içinse varsa kompresör ile hava tutup 3 5 ayda bir olan tozu atarsınız çok tozluysa bütün parçaları söküp o şekilde genel bir temizlik yapabilirsiniz ama düzenli temizlik yaptığınız sürece tüm parçaları söküp temizlik yapmanıza gerek kalmaz
Orayı kapatırsam zaten kasanın hava akışı bozulacak yaz ayındayız sistem daha çok ısıncak sırf böcek sinek falan girer diye kapatmak istemiştim ama sağolun hocam gerek yokmuş

Top Bottom