Bende corsair spec delta vardı hem yan hem ön paneli sökünce 13 dereceye yakın bi değişim oluyodu senin kasanın önü mesh olduğu için sadece yan cam muhtemelen 6 7 derece civarı fark ederKasam Phanteks P400A Kasamın Temperli Camını Söksem Sıcaklıkta Çok Fark Olurmu? Tozlanması Çok Önemli Değil.
Her gün temizlesen yine önüne geçebileceğini sanmıyorum oyun oynarken illa tozlanır.Sık Sık Temizliyorum
Kendin denemediğin sürece bilemezsin bunuKasam Phanteks P400A Kasamın Temperli Camını Söksem Sıcaklıkta Çok Fark Olurmu? Tozlanması Çok Önemli Değil.
Sıcaklığı düşürmek istiyorsan 1 hava girişi 1 hava çıkışı olup olmadığına bak içerideki ısınan hava yenilendikçe sıcaklık düşerKasam Phanteks P400A Kasamın Temperli Camını Söksem Sıcaklıkta Çok Fark Olurmu? Tozlanması Çok Önemli Değil.
Denemeden bilemeyiz.
Sıcaklığı düşürmek istiyorsan 1 hava girişi 1 hava çıkışı olup olmadığına bak içerideki ısınan hava yenilendikçe sıcaklık düşer
Kendin denemediğin sürece bilemezsin bunu
5dk furmarka soktum cam takılıyken 68 derece camı çıkarıncada 69 dereceye çıktı anormal değilmi?Bende corsair spec delta vardı hem yan hem ön paneli sökünce 13 dereceye yakın bi değişim oluyodu senin kasanın önü mesh olduğu için sadece yan cam muhtemelen 6 7 derece civarı fark eder
Kasanın hava sirkülasyonunu bozmuş cami açınca mesh kasalarda olabilir bu zaten çok isinmiyo cam kapalı kullan hem tozlanmaz5dk furmarka soktum cam takılıyken 68 derece camı çıkarıncada 69 dereceye çıktı anormal değilmi?