kasa modelı ne acaba yenımı aldınDönerken yanıp sönüyor
belki gücü yetmiyordur anakart çıkışının. Bende 5 fanlı laptop soğutucu var. Usb portundan güç alıncac yanıp sönüyordu. Şimdi ise prizden adaptör ile alıyor yanıp sönme durumu geçti.Dönerken yanıp sönüyor
Yeni aldım sıfır. Asus a21 ışıklar yanıp sönüyor dediğim araya başka ışık giriyor yanıp sönüyor gibi oluyor öylede çekeyim ben videosunu 2 dakka içinde atarımkasa modelı ne acaba yenımı aldın
kasa modelı ne acaba yenımı aldın
The uploaded file is too large for the server to process yazıyor atamıyorum video dc ver istersen oradan atayımkasa modelı ne acaba yenımı aldın
Bütün uyumlu çıkışları denedim yine olmuyorbelki gücü yetmiyordur anakart çıkışının. Bende 5 fanlı laptop soğutucu var. Usb portundan güç alıncac yanıp sönüyordu. Şimdi ise prizden adaptör ile alıyor yanıp sönme durumu geçti.
ıstersen youtubeden kasanın vıdolarını ızle belkı normalı oyledırYeni aldım sıfır. Asus a21 ışıklar yanıp sönüyor dediğim araya başka ışık giriyor yanıp sönüyor gibi oluyor öylede çekeyim ben videosunu 2 dakka içinde atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
The uploaded file is too large for the server to process yazıyor atamıyorum video dc ver istersen oradan atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütün uyumlu çıkışları denedim yine olmuyor