Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasanın Önündeki 3 fandan 1i çalışmıyor

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
Öncelikle konuyu buraya açmayı düşündüm yanlış yere açtıysam lütfen düzeltin

VENTO Neptune VG07F kasalı sistem kullanıyorum önündeki 3 fandan en alttaki çalışmıyor kasa içerisinde sıcaklık artışı(tahmini kaç derece) veya başka bir şey olurmu bunu öğrenmek istedim

Sistem hazır sistem garantisi 10. ayın 11inde bitecek garanti kapsamına girermi bilmiyorum çünkü aldığım yere sorduğumda "bakımını veya temizliğini biz yapmıyoruz son kullanıcıya bırakıyoruz" dediler o yüzden ben yapıyordum kasanın ön panelini açıp fanların çıkarıp tozlarını aldırmıştım sadece

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kablo bağlantısı yapılmamış. Temizlik işlerini YAPTIRMAYIN, yapın.

Zeratul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Zeratul
1 fan çok bişey etkilemez çok kafana takıyorsan yeni fan alıp takabilirsin ve ya belki kablosu çıkmıştır onu bi kontrol et istersen

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 fan çok bişey etkilemez çok kafana takıyorsan yeni fan alıp takabilirsin ve ya belki kablosu çıkmıştır onu bi kontrol et istersen
kablolarını kontrol ettim hepsi takılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer çok bir şey etkilemezse elime para geçene kadar idare edip 3lü fan seti almayı planlıyorum

Zeratul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Zeratul

Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer çok bir şey etkilemezse elime para geçene kadar idare edip 3lü fan seti almayı planlıyorum
Etkilemez benim de üst ve alt fan bozulmuştu tek ön fanla çalıştı bilgisayar aylarca. Ekran kartıyla işlemci sıcaklığı 3 fan olduğu zamanda aynıydı. En önemli fan arkadaki egzoz fanı o bozulursa sıkıntı

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etkilemez benim de üst ve alt fan bozulmuştu tek ön fanla çalıştı bilgisayar aylarca. Ekran kartıyla işlemci sıcaklığı 3 fan olduğu zamanda aynıydı. En önemli fan arkadaki egzoz fanı o bozulursa sıkıntı
tamamdır teşekkürler

SerhatCC

80+ Bronze
Öncelikle konuyu buraya açmayı düşündüm yanlış yere açtıysam lütfen düzeltin

VENTO Neptune VG07F kasalı sistem kullanıyorum önündeki 3 fandan en alttaki çalışmıyor kasa içerisinde sıcaklık artışı(tahmini kaç derece) veya başka bir şey olurmu bunu öğrenmek istedim

Sistem hazır sistem garantisi 10. ayın 11inde bitecek garanti kapsamına girermi bilmiyorum çünkü aldığım yere sorduğumda "bakımını veya temizliğini biz yapmıyoruz son kullanıcıya bırakıyoruz" dediler o yüzden ben yapıyordum kasanın ön panelini açıp fanların çıkarıp tozlarını aldırmıştım sadece
hiçbir şey olmaz dostum kafana takıyorsun sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,938
Üyeler
167,745
Son üye
nikel
Top Bottom