Neler Yeni

Kasanın üstündeki kırmızı ışık

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Merhaba MSI Mag Forge 100R kasasını kullanıyorum. Kasanın üzerinde fotoğraftaki gibi iki adet ışık var ilk aldığım zamanlar sadece alttaki yani mavi olan hiç sönmeden sabit yanıyordu. Üstteki kırmızı ise hiç yanmıyordu ama bugün fark ettim mavi olan söndü artık hiç yanmıyor üstteki kırmızı olansa bazen yanıp sönüyor. Bildiğim kadarıyla kırmızı olan HDD ışığı ama SSD kullanıyorum ve neden birden böyle bir değişiklik oldu sizce sorun nedir?

srt1903

80+
Lütfen cevap verin, bu sorununuz nasıl çözüldü veya bu bir sorun muydu? sinirden ağlayacağım...

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Lütfen cevap verin, bu sorununuz nasıl çözüldü veya bu bir sorun muydu? sinirden ağlayacağım...
Yeni hesap açıp hazirandaki konuyu hortlatmak ve çözüldüğüne inanmak ayriyetten böyle bir şeye sinirlenmekte garipmiş.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba MSI Mag Forge 100R kasasını kullanıyorum. Kasanın üzerinde fotoğraftaki gibi iki adet ışık var ilk aldığım zamanlar sadece alttaki yani mavi olan hiç sönmeden sabit yanıyordu. Üstteki kırmızı ise hiç yanmıyordu ama bugün fark ettim mavi olan söndü artık hiç yanmıyor üstteki kırmızı olansa bazen yanıp sönüyor. Bildiğim kadarıyla kırmızı olan HDD ışığı ama SSD kullanıyorum ve neden birden böyle bir değişiklik oldu sizce sorun nedir?

Kankam ışık ve güç ile ilgili yanmasa 2si bile sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,752
Üyeler
165,886
Son üye
keremksw
Top Bottom