Neler Yeni

KASAYA İNTERNET KABLOSU TAKMAK ZORUNDA MIYIZ????

Furkanspy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Emrem
Abi kasaya internet kablosu takmak zorunda mıyız onun ucun bird enereye filan takılıyor.Benim leptopum var o yüzden ve ben kullanmıyorum internet kablosu.Ben şimdi bir pc toplasam kasalı ona internet kablosu yada wirreles takmasam olur mu internet kullanabilir miyim bir şey takmadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan Beyaz
Instagram
MetehanByz
Wifi adaptörü alarak kablosuz kullanabilirsin kasanı.

Abi kasaya internet kablosu takmak zorunda mıyız onun ucun bird enereye filan takılıyor.Benim leptopum var o yüzden ve ben kullanmıyorum internet kablosu.Ben şimdi bir pc toplasam kasalı ona internet kablosu yada wirreles takmasam olur mu internet kullanabilir miyim bir şey takmadan
Eğer yeni bir sistem toplayacaksan anakartta dahili olarak gelen wireless modemlli modelleri mevcut. Onları tercih edersen kasa sankir bir leptop gibi olur. Yada harici bir wireless modem alman gerekir. Yüksek hızlarda olması oyun akışı açısından önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emrullah yalçın
Eğer herhangi bi wifi kartın yoksa ve internete girmek istiyorsan evet kablo takmalısın ama ben kablolu kullanmak istemiyorum dersen pc topladiğin zaman bi wifi kartı alman lazım 50-150 arasında bulabilirsin kalitesine göre tabi

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
wifi adaptörü ile wireless olarak kullanırsın yenı nesıl guncel anakartlarda bu özellik fabrika çıkış halı ıle gelıyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnterneti masaüstü bilgisayardan Wi-Fi ile kullanmak istiyorsan, bazı anakart modellerinde Wi-Fi özelliği var.
Onlar ile kablosuz bağlantı sağlayabilirsin.

Kablo ile yapılan bağlantı daha sağlıklı oluyor.
Zaten masaüstü PC topladığın zaman bir sürü kablo olacak, internet kablosu da onların aralarında kaynar gider, farketmezsin bile.

Furkanspy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Emrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür Ederim.Bir sorum daha olacak.Evt Yeni bir PC toplayacağım.Peki nerden anlayacağım wirelles olduğunu özelliklerde yazıyor mu?Birde atıyorum wirelessli anakart almadım.Ayriyetten wireless alcam öönerin var mı acaba ??

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Elindeki işlemciye uygun anakart modelini belirlemek gerek.
Daha sonra o seriden hangi kartlarda Wi-Fi var bakarız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Taha TÜZ

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,084