Neler Yeni

Kasayı araba kontağı ile çalıştırmak

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
anladım benim aklıma şu geldi ama anakartta açmak için kasaya 2 pinle giren kablo geliyo 2 pini switche bağlasak çalışır gibi geldi bana
Aynen öyle power için kalıcı olmayan bas-çek anahtar kullanman lazım ama. Sürekli enerji isteyen mesela FAN ve RGB kablolarına kalıcı anahtarlar kullanman lazım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Çok isteyen olursa, talep fazla olursa ben bir şekilde halledip nasıl yaptığımı paylaşabilirim. Sıkıntı şu o kontaklardaki gibi sadece jump yapma muhabbetini nasıl hallederim bilmiyorum. Anahtar sağa çevrili kalırsa bilgisayar tuşuna basılı tutar gibi olur

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Aynen öyle power için kalıcı olmayan bas-çek anahtar kullanman lazım ama. Sürekli enerji isteyen mesela FAN ve RGB kablolarına kalıcı anahtarlar kullanman lazım.
fana o attığınız f1 anahtarını alcaz

Sagittarius

80+ Silver
Çok isteyen olursa, talep fazla olursa ben bir şekilde halledip nasıl yaptığımı paylaşabilirim. Sıkıntı şu o kontaklardaki gibi sadece jump yapma muhabbetini nasıl hallederim bilmiyorum. Anahtar sağa çevrili kalırsa bilgisayar tuşuna basılı tutar gibi olur
Bende aynı düşünüyorum direk çevir kapa yapmak gerek bunu yapmamak için yanında anahtar kullanilmali

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
banada öyle geldi

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Yani bir anahtar olacak ateşleme düğmesi yerine Anahtarin varsa araba çalıştırır gibi çevirip açacan ve senden izinsiz kimse acamaz sizce nasıl böyle bişey aradım ama bulamadım kendim yapacağım ama parça yok 🥲
dostum isteyen düz kontak bile atar anakarta ama onun yerine bilgisayarına şifre mi koysan

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
anladım benim aklıma şu geldi ama anakartta açmak için kasaya 2 pinle giren kablo geliyo 2 pini switche bağlasak çalışır gibi geldi bana
Çok iyi gözüksün dersen ışıklı butonlar var 12V DC ile çalışan ışıklı butonlar var. Güç kaynağının 12V kanadından onları besleyebilirsin mesela.

Bunun gibi. Ortası mavi yanıyor.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Çok iyi gözüksün dersen ışıklı butonlar var 12V DC ile çalışan ışıklı butonlar var. Güç kaynağının 12V kanadından onları besleyebilirsin mesela.

Bunun gibi. Ortası mavi yanıyor.
hocam o da güzel ama o f1 switchleri kasa fanları için çok iyi bafırda o switchleri kullandı

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

stereohearts