2 katına çıkarıcam o boşluğuDostum orası fazlası ile sıkışık. Sadece oradan çıkacak. Sadece is olarak bakmamalısın duruma. Eğer ki evin dış duvarına yakın bir yer ise yağmurlu havalarda orası küflenedebilir.
İşe tek yönlü bakmak yanlış olur.
7 yıl kullanacaksan pcalmak için çok yanlış bir zaman
O şekilde bir sorun olmaz. Zaten benim dediğim biraz extra bir durum.2 katına çıkarıcam o boşluğu
Nasıl küflenecek acaba açıklar mısınız? Duvar ıslanmadan.Dostum orası fazlası ile sıkışık. Sadece oradan çıkacak. Sadece is olarak bakmamalısın duruma. Eğer ki evin dış duvarına yakın bir yer ise yağmurlu havalarda orası küflenedebilir.
İşe tek yönlü bakmak yanlış olur.
Dediklerinizin hepsi yanlış bilgilendirme. Ne is ne de küflenme olur.Nasıl küflenecek acaba açıklar mısınız? Duvar ıslanmadan.
Küflenme için duvarın ısınmasına gerek yok.Nasıl küflenecek acaba açıklar mısınız? Duvar ıslanmadan.
kesinlikle koyma benim eski masamda zorunlu olarak böyle bir bölgede duruyordu ısınırBu boşluğu 2 katına çıkarıcam, kasayı koyucam masada yüke girince elime titreşim yapıyor. Sıcaklık olarak bi sıkıntı çıkar mı veya herhangi bir sıkıntı olur mu? En az 10 santim boşluk kalıcak her yerden.
![]()
Allah Allah forumda neler oluyor30-40CM önerimdir.
Haaaydaaa yanlış anladın sen işi, hahahaa dur dur öyle değil o durum. Duvar ile kasa arasında boşluk kanksAllah Allah forumda neler oluyor
Ha konuya bakınca direkt bunu gördüm dedim nereye tıkladımHaaaydaaa yanlış anladın sen işi, hahahaa dur dur öyle değil o durum. Duvar ile kasa arasında boşluk kanks![]()
Sırayla geriye doğru gidip okudukça o alıntıları iş daha da ilginçleşiyorAllah Allah forumda neler oluyor