Neler Yeni

Kasayı yere koymak sağlıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tunahan Özler
Hocalarım hayırlı geceler
Yeni sistem aldım kasayı yere koydum mecburiyetten bunun bir sıkıntısı varmı? hava akışı olmuyor diye tahmin ediyorum şahsi fikrimle.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Emir
Hayır problem olmaz.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hava akışıyla ilgili bi sorun olmaz önü arkası üstü vs. kapalı değilse. Yerde hem ayak altında olması hem de yerden kalkan tozu direkt içine çekmesi dolayısıyla daha çabuk tozlanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tunahan Özler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hava akışıyla ilgili bi sorun olmaz önü arkası üstü vs. kapalı değilse. Yerde hem ayak altında olması hem de yerden kalkan tozu direkt içine çekmesi dolayısıyla daha çabuk tozlanıyor.
hocam kasayı koyacağım bir tabure masa gibi bir şey önerir misiniz? boyları standarttır diye düşünüyorum. Birde ben kasayı masaya koyarsam psu ve monitör kablosu kısa gelecek bunları uzatabilirmiyim satılıyor mu?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam kasayı koyacağım bir tabure masa gibi bir şey önerir misiniz? boyları standarttır diye düşünüyorum. Birde ben kasayı masaya koyarsam psu ve monitör kablosu kısa gelecek bunları uzatabilirmiyim satılıyor mu?
uzun kablolar evet satılıyor ama çok yaygın değil o yüzden şuradan alın diye öneride bulunamıyorum. Tabure değil ama masa çokta fark etmez yüksekliği 70-80cm civarından başlayacak şekilde istediğiniz yüksekliğe koyabilirsiniz keyfinize ve bütçenize bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tunahan Özler
uzun kablolar evet satılıyor ama çok yaygın değil o yüzden şuradan alın diye öneride bulunamıyorum. Tabure değil ama masa çokta fark etmez yüksekliği 70-80cm civarından başlayacak şekilde istediğiniz yüksekliğe koyabilirsiniz keyfinize ve bütçenize bağlı.
kablo olayı benı sıkıntıya sokacak :(

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara
Hocalarım hayırlı geceler
Yeni sistem aldım kasayı yere koydum mecburiyetten bunun bir sıkıntısı varmı? hava akışı olmuyor diye tahmin ediyorum şahsi fikrimle.
Hocam Sorun olmaz ama çok fazla toz alır. Ben kasayı ilk aldığımda direkt masa sipariş etmiştim üstüne koyabilmek için, önerim masa almanız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tunahan Özler
Hocam Sorun olmaz ama çok fazla toz alır. Ben kasayı ilk aldığımda direkt masa sipariş etmiştim üstüne koyabilmek için, önerim masa almanız.
hocam masa varda alanım çok kısıtlı o yüzden oturduğumda sağda boşluk kalıyor o boşluğa koyacaktım masanın üstüne kablo sıkıntı oluyor

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eskiden uygun bir masam yoktu küçük bir odam vardı. Sırf yere koyup daha hızlı tozlanmaması için sağlam geniş bir sandalyenin üstüne koymuştum. Böyle yapabiliyorsan daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tunahan Özler
Uzatmali 5li priz alin, ben oyle kullaniyorum.
hocam zaten öyle yapacağım da monitör ile kasanın arası çok uzak kalacak. en az 2,3 metre lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden uygun bir masam yoktu küçük bir odam vardı. Sırf yere koyup daha hızlı tozlanmaması için sağlam geniş bir sandalyenin üstüne koymuştum. Böyle yapabiliyorsan daha iyi olur
umarım çözümünü bulacağım

Shix2x

80+ Bronze
hocam zaten öyle yapacağım da monitör ile kasanın arası çok uzak kalacak. en az 2,3 metre lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım çözümünü bulacağım
Görüntü kötü olmadikca 10 metre de olsa bir şey olmaz yuvarlak sarmayin yeter.

Nezha

80+ Bronze
En azından altı tozlanmasın dersen diye.

Top Bottom