Neler Yeni

Kasık Mantarına ne iyi gelir ?? (Yardım)

Merve

80+ Bronze
Selamlar arkadaşlar bu aralar vücudumda cok sıkıntılar geçirdim 2020 ocak ayında uyuz hastalığına yakalandım vücudum perişan oldu ilaç krem kullana kullana 3 ayda kurtuldum ama ondan sonra özel bölgemde ve o bölgede bacak arasında kızarıklık meydana geldi aynı şu fotoğraftaki gibi (internetten aldım ) ve bu da 2 aydan beri vardı ara sıra kaşınıyordu cok fazla kaşıdıkça beyaz beyaz oluyordu ve dçkülme oluyordu can sıkıyordu bende dün gece araştırdım kasık mantarı imiş arkadaşlar bunu aileme söylemeye utanıyorum hemde çok bunun geçmesini sağlıyacak bir krem veya ilaç varmıdır lütfen yardımcı olurmusunuz

Ekler

• resim_2021-08-06_001423.png
    resim_2021-08-06_001423.png
    116.8 KB · Hit: 2,878

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Eczaneye gidip travazol krem istiyorsun, günde 1 kere, yatmadan önce sürüyorsun. 5-6 güne geçiyor.

Bunun yanında, sağlığın utanılacak bir şeyi yoktur. Ailene söylemekten çekinme.

Merve

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eczaneye gidip travazol krem istiyorsun, günde 1 kere, yatmadan önce sürüyorsun. 5-6 güne geçiyor.

Bunun yanında, sağlığın utanılacak bir şeyi yoktur. Ailene söylemekten çekinme.
Çok teşekkür ederim yarın veya cumartesi gidip kremden alacağım, utanma diyorsunda cidden annemle kavga ettikten sonra özür dilemeye bile utanıyorum çok kötü bir şey yinede teşekkür ederim

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Selamlar arkadaşlar bu aralar vücudumda cok sıkıntılar geçirdim 2020 ocak ayında uyuz hastalığına yakalandım vücudum perişan oldu ilaç krem kullana kullana 3 ayda kurtuldum ama ondan sonra özel bölgemde ve o bölgede bacak arasında kızarıklık meydana geldi aynı şu fotoğraftaki gibi (internetten aldım ) ve bu da 2 aydan beri vardı ara sıra kaşınıyordu cok fazla kaşıdıkça beyaz beyaz oluyordu ve dçkülme oluyordu can sıkıyordu bende dün gece araştırdım kasık mantarı imiş arkadaşlar bunu aileme söylemeye utanıyorum hemde çok bunun geçmesini sağlıyacak bir krem veya ilaç varmıdır lütfen yardımcı olurmusunuz
Travozal adlı krem var ,Bi ara Kullanıyordum. Gece yatmadan sür o bölgeye Sabah duş yap inanılmaz etkisi var.

Top Bottom