Neler Yeni

Kasım İndirimleri İçin Kredi Çekmek Mantıklı mı?

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
Kasım ayında çok güzel indirimler oluyor bende yeni işe girdim pek bi para yok cebimde küçük miktarda kredi çekmek mantıklı mı? Çünkü bu fiyatları görmeyi bırak hepsi zam yiyecek faizi çok düşük krediler var.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Genel olarak enflasyonun olduğu yerde borçlanmak mantıklıdır, tabii boyundan fazlasına girişmemek gerek.

Veviel

80+
Kasım ayında çok güzel indirimler oluyor bende yeni işe girdim pek bi para yok cebimde küçük miktarda kredi çekmek mantıklı mı? Çünkü bu fiyatları görmeyi bırak hepsi zam yiyecek faizi çok düşük krediler var.
bankanız istediğiniz miktarı veriyorsa çekin hocam

Mert75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Polat
Bankanın kampanyaları oluyor takip etmek lazım peşin fiyatına yakın kredi veriyorsa mantıklı taksitli ödersin

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Asgari ücret zammından sonra ödemen kolaylaşır, fakat boyundan büyük işe girersen çok sıkıntı çekebilirsin. Dikkat edilmesi gereken konular bunlar, hesabını kitabını iyi tutman gerekir. Yerinde olsam önce aylık kazancımı ve giderimi hesaplardım tüm detayları ile sonrasında elinde kalan para kredi taksitini ödemen konusunda herhangi bir sıkıntı çıkartmayacak ise çekerdim. Şayet gelir-gider hesabı sonrasında elimde kredi taksiti ödemeye yetecek miktarda para kalmazsa bu işe ya hiç bulaşmaz yada daha düşük kredi çekip ona göre ödeme planı yapardım. Banka kampanyalarını takip et, düşük faiz oranı yakalamaya çalış.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Kesinlikle kredi ile bir şey alınmaz. Bugün olmaz yarın olur. A markası olmaz B markası olur. Çalışıp para biriktirip ihtiyacını karşılamaya çalış. Kolay peynir sadece fare kapanında olur. Çalışıp biriktirip aldığın ihtiyacın hazzıda kullanımıda ömrüde bereketli olur.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Hakanbey
Kesinlikle kredi ile bir şey alınmaz. Bugün olmaz yarın olur. A markası olmaz B markası olur. Çalışıp para biriktirip ihtiyacını karşılamaya çalış. Kolay peynir sadece fare kapanında olur. Çalışıp biriktirip aldığın ihtiyacın hazzıda kullanımıda ömrüde bereketli olur.
Ben katılmıyorum söylediklerinize 20 yıldır kredi çekerek bu hale geldim. Kredi çekmeseydim hala yerimde sayardım. Evim arabam çok şükür istediğim herşeye sahibim. Krediler olmasaydı hiç birini yapamazdım.

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Kardeşim keşke böyle yapabilsek ancak ekonomik durum ortada, ben de isterdim kredi çekmek zorunda olmadan, borca, takside girmeden bir şeyler almak ancak öyle bir şey nerdeyse mümkün değil. Elimizde ki durumları göz önüne aldığımızda kredi çekmeden, borca girmeden hiçbir şey alamıyoruz. Çok iyi kazandığınız bir işiniz yoksa borç ödemekten beliniz doğrulmaz asla. Borca girmeden de hiçbir şey alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben katılmıyorum söylediklerinize 20 yıldır kredi çekerek bu hale geldim. Kredi çekmeseydim hala yerimde sayardım. Evim arabam çok şükür istediğim herşeye sahibim. Krediler olmasaydı hiç birini yapamazdım.
Maşallah hocam. Dediklerinize katılıyorum, doğru planlama ile kredi çekilerek, borca girilerek çok sıkıntıya düşmeden istediğiniz şeye sahip olabilirsiniz ama planlama da hata yaparsanız sıkıntı çekmeye başlıyorsunuz ve o kuyudan çıkmak çok zor hale geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Türkiye simülasyonun da olduğunu unutan npc.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Kişinin hayatını şekillendiren bir çok etken vardır, bunlardan biride inancıdır. Kimin neye nasıl baktığı ve bu bağlamda nasıl yaşayacağı tabii ki beni bağlamaz. Sadece kendi dünyamca yorumlayabilirim. Ben başta inancım gereği krediye karşıyım. O yüzden kimseye kredi çek diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,697
Üyeler
162,045
Son üye
murchad
Top Bottom