Kaspersky 2 güvenlik açığı var

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Fotodaki 2 güvenlik açığı var. Hiç crack yada hile yüklemedim pcye ama brawhallayı güvenlik açığı olarak gösteriyor. ne yapmam lazım?
@Treyarch
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Treyarch

Fotodaki 2 güvenlik açığı var. Hiç crack yada hile yüklemedim pcye ama brawhallayı güvenlik açığı olarak gösteriyor. ne yapmam lazım?
@Treyarch

@Treyarch
Oyun zaten steamde bedava.

Ekler

• Ek Açıklama 2020-09-02 100226.png
    Ek Açıklama 2020-09-02 100226.png
    59.2 KB · Hit: 126
@Treyarch

@Treyarch
Hocam tarayıcınızın site ayarlarından flash çalıştırmasını her zaman engelle seçeneğini işaretleyin.

Eğer siz tüm sitelerin flash çalıştırmasına izin ver seçeneğini işaretlerseniz doğal olarak Kaspersky bunu bir tehdit olarak algılayacaktır.

Hocam tarayıcınızın site ayarlarından flash çalıştırmasını her zaman engelle seçeneğini işaretleyin.
tamam. google ve edgede öyle yaptımda tarayıcı ne alaka?

Eğer siz tüm sitelerin flash çalıştırmasına izin ver seçeneğini işaretlerseniz doğal olarak Kaspersky bunu bir tehdit olarak algılayacaktır.
bir daha güvenlik taraması yapıyorum

tamam. google ve edgede öyle yaptımda tarayıcı ne alaka?
Hocam sorununuz da flash olduğu için öyle dedim her zaman flash çalıştırmayı engelle dedikten sonra tekrar güvenlik açığı taraması yapabilirsiniz.

Hocam flash'ınız güncel mi? Ek olarak.

Hocam sorununuz da flash olduğu için öyle dedim her zaman flash çalıştırmayı engelle dedikten sonra tekrar güvenlik açığı taraması yapabilirsiniz.

Bilmiyorum. Format için flaş hazırlamıştım 1 ay önce Media cration tool ile. Güncel olmayabilir

Bildirim ekranın tehdit yok yazıyor ama kasperskya bakınca 2 açık var yazıyor anlamadım.

Bilmiyorum. Format için flaş hazırlamıştım 1 ay önce Media cration tool ile. Güncel olmayabilir

Bildirim ekranın tehdit yok yazıyor ama kasperskya bakınca 2 açık var yazıyor anlamadım.
Olabilir hocam.

Hocam flash'ı güncelleyin ikisini de hem AIR'o hemde Shockwave'i.

Nasıl yaparım? uygulaması mı var yoksa internetten 0 olarak mı indircem. Direk pcde flaş uygulaması üzerinden oluyor mu?

Hocam artık flash diye bir şey kalmadı gerçi aslında isterseniz kaldırabilirsiniz.

Hocam artık flash diye bir şey kalmadı gerçi aslında isterseniz kaldırabilirsiniz.
Kalkacak olan şey yüzüne pcye virüs girmesin hiç uğraşmıyım. Nasıl kaldırıyım denetim masasından mı? Ve program dosyları içinde artıkları kalcak mı? Gerçi internette hala flash ile çalışan oyunlar var kalsın aman. Eğer virüs girmez derseniz silmicem

Kalkacak olan şey yüzüne pcye virüs girmesin hiç uğraşmıyım. Nasıl kaldırıyım denetim masasından mı? Ve program dosyları içinde artıkları kalcak mı? Gerçi internette hala flash ile çalışan oyunlar var kalsın aman. Eğer virüs girmez derseniz silmicem
Hocam ben flash player'i kaldırmanız dan yanayım.

Hocam ben flash player'i kaldırmanız dan yanayım.

"Bu talimatlar, Windows 8'de Microsoft Edge veya Internet Explorer ile birlikte gelen veya tüm desteklenen işletim sistemlerinde Google Chrome ile birlikte gelen Flash Player için geçerli DEĞİLDİR. Çeşitli tarayıcılarda Flash Player'ın etkinleştirilmesi (veya devre dışı bırakılması) talimatları için Flash Player Yardımı sayfasını ziyaret edin."
Böyle bir şey yazıyor ne bu?

Geri