Neler Yeni

Kaspersky bu dosyaların durması sorun yaratırmı

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eymenarthur
merhaba yakın zamanda bilgisayarımda bir performans kaybı vardı bende virus oldugunu tahmin ettim ki oyleymişte gorseldeki gibi kaspersky birkaç sey buldu bunlarda ekran kartı ve işlemcimi kullanarak kripto para kazanıyolarmış hepsini kaldır dedim aradan 1 dk geçti bir anda ilk masaüstü gitti sonra sadece kaspersky ekranı vardı başka hiçbir şey yoktu bende mecbur yeniden başlattım ondan sonra bütün sorunlarım düzeldi ne var ne yok düzeldi ama o dosyalar hala orda evet sorunlarım düzeldi ama içimde hala bir kuşku var bunlar sorun cıkarmaya devam eder mi? yazan herkese şimdiden sonsuz teşşekürler

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-27 232359.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-27 232359.png
    37.9 KB · Hit: 11

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bunları silmiyormu

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Metehan
merhaba yakın zamanda bilgisayarımda bir performans kaybı vardı bende virus oldugunu tahmin ettim ki oyleymişte gorseldeki gibi kaspersky birkaç sey buldu bunlarda ekran kartı ve işlemcimi kullanarak kripto para kazanıyolarmış hepsini kaldır dedim aradan 1 dk geçti bir anda ilk masaüstü gitti sonra sadece kaspersky ekranı vardı başka hiçbir şey yoktu bende mecbur yeniden başlattım ondan sonra bütün sorunlarım düzeldi ne var ne yok düzeldi ama o dosyalar hala orda evet sorunlarım düzeldi ama içimde hala bir kuşku var bunlar sorun cıkarmaya devam eder mi? yazan herkese şimdiden sonsuz teşşekürler
Performans kaybı dediğiniz nedir ? Nasıl anladınız kayıp olduğunu ? Ve ne kadarlık bir kayıptan bahsediyoruz. Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hayır dediğim gibi sadece ilk taradıgımda hepsini sil dedim komple siyah ekran oldu sonra çoze bastım sadece dönüyor hiç bir şey olmuyor
biraz kullan ama o trojen dediği virüs oluyor diye biliyorum
Sorun devam ederse temiz format atmak şart olur

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Performans kaybı dediğiniz nedir ? Nasıl anladınız kayıp olduğunu ? Ve ne kadarlık bir kayıptan bahsediyoruz. Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın
her oyunda fark etmeden işlemci ve ekran kartını yüzde yüz kullanmaya başladı sıcaklıklar arttı oyunlarda almam gereken fps 100 kat az almaya başladım mesela 200fps alıyorsam 20 30 arası almaya başlamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz kullan ama o trojen dediği virüs oluyor diye biliyorum
Sorun devam ederse temiz format atmak şart olur
yani yaklaşık 1 aydır boyle sorun çıkmadı daha bakalım artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,743
Üyeler
163,874
Son üye