Neler Yeni

Kaspersky bütün virüsleri tespit eder mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Herhangi bir karşılaştırma yapma kriteriniz sizin kafanızdan geçen ve/veya keyfinizin istediği değil, kanıtlanmış ve ispatlanmış olmasıdır.
Öyle arayüzünü veya fiyatını beğendiniz diye en iyi AV o olmuyor ne yazık ki.
Tarafsız olarak AntiVirüs(AV)'leri test eden firmalar var. Örnek olarak avtest'ti örnek verebilirim. AV'leri testlere tabii tutup totalde bir puanlama yapılıyor ve sizin o beğenmediğiniz kaspersky yıllardır önde geliyor.
AV Programları ev ve iş yeri olarak ikiye ayrılmaktadır. Sizin öncelikle hangisini seçeceğiniz önemlidir.
En iyi AV diye bir şey tabii ki olamaz çünkü "zero day atack"larını hiç bir AV engelleyemez.
Ek olarak Kaspersky şuan ev kullanıcıları için en iyi çözüm olarak görülmektedir. Bunu, sektörde çalışanlar gayet iyi bilir.
Saygılar.

zamzom

80+
Herhangi bir karşılaştırma yapma kriteriniz sizin kafanızdan geçen ve/veya keyfinizin istediği değil, kanıtlanmış ve ispatlanmış olmasıdır.
Öyle arayüzünü veya fiyatını beğendiniz diye en iyi AV o olmuyor ne yazık ki.
Tarafsız olarak AntiVirüs(AV)'leri test eden firmalar var. Örnek olarak avtest'ti örnek verebilirim. AV'leri testlere tabii tutup totalde bir puanlama yapılıyor ve sizin o beğenmediğiniz kaspersky yıllardır önde geliyor.
AV Programları ev ve iş yeri olarak ikiye ayrılmaktadır. Sizin öncelikle hangisini seçeceğiniz önemlidir.
En iyi AV diye bir şey tabii ki olamaz çünkü "zero day atack"larını hiç bir AV engelleyemez.
Ek olarak Kaspersky şuan ev kullanıcıları için en iyi çözüm olarak görülmektedir. Bunu, sektörde çalışanlar gayet iyi bilir.
Saygılar.
valla ben şahsen işyerinde tüm bilgisayarlara kaspersky total security almıştım 1 yıllık işin garibi 1 yıl bitti tekrar bir 1 yıl daha eklendi süreye nasıl oldu anlamadım ama memnunum baya zaten zamanında ben de ratlarla vs uğraşmıştım runtime olarak en iyisi buydu o zamanlar avast da revaçtaydı scantime olarak geçse bile runtime da mutlaka yakalıyordu

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Eski bilgisayarımda virüs vardı temizlemeye çalışırken bilgisayar bozuldu, yeni hayat felsefem çalışıyorsa hiç elleme 😂

zamzom

80+
ama tavsiyem şu eskiden bir program vardı zemana antilogger gibi zemana antivirüs vardı bu mesela bilgisayar yeni yüklenen bir şey olunca regedit de nereye ne eklenmiş haber veriyordu ardından gidip kaldırabiliyordum istemediğim bir durum olduğunda bu tarz bilgiler sunan bir antivirüs veya değişilik algılayıcısı diyelim böyle bir şeye de ihtiyaç oluyor olması iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,097
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom