Hangisi daha iyidirmalesef hayır
kaspersky iyidir ama benim tercihim nortonHangisi daha iyidir
Norton hepsini görüyor mu peki?kaspersky iyidir ama benim tercihim norton
hiç bi antivirüs göremez günümüzde crypterlar her gün kodlanmaya devam ediyorNorton hepsini görüyor mu peki?
Herkesin genel olarak kabul gördüğü en iyisi hangisidir sizce?hiç bi antivirüs göremez günümüzde crypterlar her gün kodlanmaya devam ediyor
kaspersky malwarebytes falan çok biliniyorHerkesin genel olarak kabul gördüğü en iyisi hangisidir sizce?
valla ben şahsen işyerinde tüm bilgisayarlara kaspersky total security almıştım 1 yıllık işin garibi 1 yıl bitti tekrar bir 1 yıl daha eklendi süreye nasıl oldu anlamadım ama memnunum baya zaten zamanında ben de ratlarla vs uğraşmıştım runtime olarak en iyisi buydu o zamanlar avast da revaçtaydı scantime olarak geçse bile runtime da mutlaka yakalıyorduHerhangi bir karşılaştırma yapma kriteriniz sizin kafanızdan geçen ve/veya keyfinizin istediği değil, kanıtlanmış ve ispatlanmış olmasıdır.
Öyle arayüzünü veya fiyatını beğendiniz diye en iyi AV o olmuyor ne yazık ki.
Tarafsız olarak AntiVirüs(AV)'leri test eden firmalar var. Örnek olarak avtest'ti örnek verebilirim. AV'leri testlere tabii tutup totalde bir puanlama yapılıyor ve sizin o beğenmediğiniz kaspersky yıllardır önde geliyor.
AV Programları ev ve iş yeri olarak ikiye ayrılmaktadır. Sizin öncelikle hangisini seçeceğiniz önemlidir.
En iyi AV diye bir şey tabii ki olamaz çünkü "zero day atack"larını hiç bir AV engelleyemez.
Ek olarak Kaspersky şuan ev kullanıcıları için en iyi çözüm olarak görülmektedir. Bunu, sektörde çalışanlar gayet iyi bilir.
Saygılar.