UmutG06 80+ Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 216 Dahası Reaksiyon skoru 69 İsim Umut Güler 1 Ocak 2024 #1 Kaspersky Premium aldım ama oyunlarda ciddi fps düşüşü yaşıyorum. Uygulamanın oyun modu vs açık herhangi bir ayarı da değiştirmedim. Nasıl düzeltilir?
Kaspersky Premium aldım ama oyunlarda ciddi fps düşüşü yaşıyorum. Uygulamanın oyun modu vs açık herhangi bir ayarı da değiştirmedim. Nasıl düzeltilir?
EquaLizer 80+ Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Onur Ergül 1 Ocak 2024 #2 Oyunlarda devre dışı bırak. Fakat kaspersky ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Yıllardır kullanıyorum.
Latrinariam 80+ Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 209 1 Ocak 2024 #3 TylerB yazmış: Kaspersky Premium aldım ama oyunlarda ciddi fps düşüşü yaşıyorum. Uygulamanın oyun modu vs açık herhangi bir ayarı da değiştirmedim. Nasıl düzeltilir? Devamı için tıklayın... Belki oyun oynarken arka planda tarama yapıyordur.
TylerB yazmış: Kaspersky Premium aldım ama oyunlarda ciddi fps düşüşü yaşıyorum. Uygulamanın oyun modu vs açık herhangi bir ayarı da değiştirmedim. Nasıl düzeltilir? Devamı için tıklayın... Belki oyun oynarken arka planda tarama yapıyordur.
UmutG06 80+ Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 216 Dahası Reaksiyon skoru 69 İsim Umut Güler 1 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Oyuna çık gir yaptım düzeldi fakat bu seferde monitörümün HZ değerine kilitliyor. 75 fps üstü alamıyorum.
Oyuna çık gir yaptım düzeldi fakat bu seferde monitörümün HZ değerine kilitliyor. 75 fps üstü alamıyorum.