Neler Yeni

Kaspersky indirilme reddedildi yazısı gelince bir şey indirmişmidir?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
arkadaşlar bitane siteye girdiğimde 5 kere falan indirilme reddedildi yazısı geldi bende ona güvenip siteyi kullanmaya devam ettim fakat içimde şüphe oluştu indirilme reddedilince gerçekten bişey indirmemişmidir? kaspersky free sürümünü kullanıyorum. taramada bir şey çıkmadı.

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kayra Onat
arkadaşlar bitane siteye girdiğimde 5 kere falan indirilme reddedildi yazısı geldi bende ona güvenip siteyi kullanmaya devam ettim fakat içimde şüphe oluştu indirilme reddedilince gerçekten bişey indirmemişmidir? kaspersky free sürümünü kullanıyorum. taramada bir şey çıkmadı.
inmemiştir büyük ihtimalle

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 disk var birine bilgileri atıp digerini formatlayıp sonra tekrar bilgilerin yerini degistirip biçimlendirsem olurmu?
kafam rahat etsin diyorsan bilgilerini bir flasha falan yedekle ondan sonra formatla

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kayra Onat
2 disk var birine bilgileri atıp digerini formatlayıp sonra tekrar bilgilerin yerini degistirip biçimlendirsem olurmu?
hocam o konu da pek bilgim yok ama bence flash belleğe vs kopyalayıp yapman olur hatta eğer uploadın yüksekse onları google drive a falan da yükleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,126
Üyeler
163,949
Son üye
Aedirnn