Forjest
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 698
- İsim
- Murat
- İlgilendiği Kategoriler
- Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
- muratist55
Katılımsız Free ücretsiz programlar arşivim 2022
Kendim için hazırladığım otomatik sisteme kurulabilen silent installer katılımsız sessiz kurulum programlardır. Kurulumlar da herhangi bir müdahale gerektirmeden sisteminize çift tıkla kurabileceğiniz özel yapılandırılmış uygulamalardan ibarettir.Güncellenme tarihi: 18 Mayıs 2022
Uygulamalar işletim sistemi platformu: Windows 11/10/8.1-8/7 32/64 bit.
Simple IPTV 0.5.0 b12 ile yerel ve dünya TV kanallarını rahat şekilde izleyebileceksiniz. TV yayınlarını istenildiği yerden dondurup kaydetme vb. geniş özellikleri bulunan bir yapıya sahiptir. Türkçe Yerel ve Ulusal kanallar üzerinde hazır izlenir vaziyete getirilmiştir. Kurduktan sonra direkt olarak izleyebilirsiniz.
Eklenen kanallar bugün itibarıyla güncel kanallardır. Zamanla güncellenerek ekleme yapılabilir. Sadece silentall.net'da sizlerle!
Katılımsız windows 32/64 bit.
https://disk.yandex.com.tr/d/lr_pjJZ5V_iZfw
Açıklamalarım:
Uygulamalar üzerinde tanımlanmış olan veya kullanılan bazı yöntemler hassas antivirüs programlarının uyarı vermesine neden olabilir. Böyle bir durumda geçici askıya alarak kurulum yapılması önerilir. Daha sonra antivirüs programlarınızı aktif edebilirsiniz. Tüm uygulamalar sorunsuzluğu anlaşılana kadar tarafımdan sıfır sistemlerde sanal ve real sistemlerde, testleri yapılmıştır. Daha fazlası için kaynak linkten erişebilirsiniz.
( Copyright - 2022 )
Ekler
Son düzenleme: