Kavga sicile işler mi?

Reaksiyon skoru
51
İlk onlar küfretti, biz cevap verince diklendiler küfür etmeye devam edince de saldırdık. Kameraya kaydı var mı bilmiyorum ama bakarsak ilk saldırdığımız gözükür ama onlarında bizi kışkırttığı mimiklerden üstümüze yürüdüklerinden belli oluyor. Büyük ihtimal tekstilde sigortalı çalışıyorlar.

Şikayetçi olurlarsa kim haklı olur?

Haklı olurlarsa sicilime işler mi?

Sicilime işlerse nasıl silinir ve ne gibi zorluklar yaşarım?

uzlaşmaya gitmediği sürece işler.

uzlaşmaya gitmediği sürece işler.
Biraz daha açıklar mısın? Bir yerde okudum daha önce hiç suç işlemediysek 5 yıl sonra siliniyormuş. Ayrıca hangi meslekleri yapamam mesela sağlık sektöründe üniversitede sıkıntı yaşar mıyım? Polis asker falan olmayı düşünmüyorum özel diş hekimi, eczacı yada derece yaparsam bilgisayar yazılım,mühendisliği.

Biraz daha açıklar mısın? Bir yerde okudum daha önce hiç suç işlemediysek 5 yıl sonra siliniyormuş. Ayrıca hangi meslekleri yapamam mesela sağlık sektöründe üniversitede sıkıntı yaşar mıyım? Polis asker falan olmayı düşünmüyorum özel diş hekimi, eczacı yada derece yaparsam bilgisayar yazılım,mühendisliği.
Benimde taze bir durumum var karşı taraf şikayetçi olmaz ise sorun yok şikayetçi olursa uzlaşmaya gitmelisin ciddi bir şey yoksa halledilir benim bulunduğum durum normal değil daha ciddi durum olduğu için ayrıntı vermeyip bu şekilde işliyor haberin olsun. Diğer soruna ben cevap veremem bilemem ama sicil kaydına neredeyse her işveren bakar hatta son dönemde ev sahipleri bile bakıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,046
Üyeler
186,833
Son üye
Megic
Geri