Neler Yeni

Kavga sonrası dudak patlaması ne yapılır ?

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bilal Danışman
1.82 boylarından benden 1 yaş büyük bi çocukla kavga ettim dudağım patladı kanadı 10dk falan ve şişdi (olay dün yaşandı) şişliği sabah fazlaydı şu anda birazcık indi ve doğal olarak dudağımın sağ tarafı kaydı ve aşşağı bakıyor şişlik inince çözülürmü yoksa başka birşeymi gerek gülüşüm bile değişti bi yanım gülüyor bi yanım üzgün.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Kavga ettikten sonra böyle dert arayanlar çok komik geliyor bana

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bilal Danışman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kavga ettikten sonra böyle dert arayanlar çok komik geliyor bana
dostum zaten yaptığım olayın yanlış bir şey olduğunu biliyorum böyle şeyler yazmanız çok saçma ben sadece napabiliceğimi sordum

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
1.82 boylarından benden 1 yaş büyük bi çocukla kavga ettim dudağım patladı kanadı 10dk falan ve şişdi (olay dün yaşandı) şişliği sabah fazlaydı şu anda birazcık indi ve doğal olarak dudağımın sağ tarafı kaydı ve aşşağı bakıyor şişlik inince çözülürmü yoksa başka birşeymi gerek gülüşüm bile değişti bi yanım gülüyor bi yanım üzgün.
Çok sağlam bir darbe almadıysan, büyük ihtimalle iyileşir bir kaç haftaya

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
iyi bir şeyin yok bundan 4,5 yıl önce orta sonda çocuk burnumu kırmıştı 3,4 kırık vardı burnumda ondan 2 yıl sonra parkta bir çocukla kavga ettim dudağını patlattım daha da kavga etmiyorum akıllandım ben.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
dostum zaten yaptığım olayın yanlış bir şey olduğunu biliyorum böyle şeyler yazmanız çok saçma ben sadece napabiliceğimi sordum
Şişlik inince eski haline döner demişsin ama görmeden yorum yapmak saçma olur en mantıklısı doktora gitmek nasıl bir yara bilemeyiz

Scofied69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
scofied61
Kanka kavga etme o zaman sen de, bi pansuman yaptır.

2mApoo

80+ Silver
Knk onun için buz yeterli oluyor. benim hatta dudakla berber dişimde şişti buz koy yeter. bide garip hissedebilirsin böyle dudağın yamukmuş gibi ama sadece his o dışardan o kadar kötü olmuyor. Özellikle bu hissi diş uyuşmasından sonra yaşıyorum ben :D

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bilal Danışman
Knk onun için buz yeterli oluyor. benim hatta dudakla berber dişimde şişti buz koy yeter. bide garip hissedebilirsin böyle dudağın yamukmuş gibi ama sadece his o dışardan o kadar kötü olmuyor. Özellikle bu hissi diş uyuşmasından sonra yaşıyorum ben :D
eyvallah,adam çok sağlam vurdu ters eliyle bide 5 saniyede 10 yumruk attı hayatımda böyle yumruk yemedim

2mApoo

80+ Silver
eyvallah,adam çok sağlam vurdu ters eliyle bide 5 saniyede 10 yumruk attı hayatımda böyle yumruk yemedim
Geçen sene bizde öyle bir elemana denk geldik (6 vs 1 )

Top Bottom