Hocam bana kalırsa çokta bir fark yok bence önceden laptopta oynardım şimdi ise curved bir ekranda oynuyorum ama zorlanmıyorum.Arkadaslar ben csgo oynamak istiyorum desek kavisli monitör öneren hic çıkmıyor bunu nedeni nedir kavisli monitör ile csgo oynamak çokmu zor?
kavisli monitör sizi içine alır daha çok oyunda olmanızı hissettiriyor marka tasarımcıları bunu savunuyor bu size kalmış bir tercih hocam deneyimlemeniz lazım .)Arkadaslar ben csgo oynamak istiyorum desek kavisli monitör öneren hic çıkmıyor bunu nedeni nedir kavisli monitör ile csgo oynamak çokmu zor?
ki bana kalırsa curved ekranın tadı hikaye tarzı oyunlarda ve film de yatıyorHocam bana kalırsa çokta bir fark yok bence önceden laptopta oynardım şimdi ise curved bir ekranda oynuyorum ama zorlanmıyorum.
bence normal bir oyuncuysanız IPS 75Hz ya da IPS 144Hz monitörlere yönelin hocamProfesyonelleşme gibi bir amacı olmayan biri alabilir mi ? Oynanışa etkisi yok yani
Hocam o kadar bir bilgim yok ama çoğu pro oyuncular yada nerdeyse hepsi düz ekran kullanıyor. Ama PC de sadece FPS tarzı oyun oynamayacağınıza göre bence curved tercih edilebilir ama curved almazsanızda çokta bir şey kaybetmiş olmazsınız diye düşünüyorumProfesyonelleşme gibi bir amacı olmayan biri alabilir mi ? Oynanışa etkisi yok yani
Ama curved ekranların bazılarında ışık sızması oldukça fazla olduğundan dolayı biraz sıkıcı gelebiliyorHocam o kadar bir bilgim yok ama çoğu pro oyuncular yada nerdeyse hepsi düz ekran kullanıyor. Ama PC de sadece FPS tarzı oyun oynamayacağınıza göre bence curved tercih edilebilir ama curved almazsanızda çokta bir şey kaybetmiş olmazsınız diye düşünüyorum
Panelden kısacağım yok kavisli ips ve düz ips panel arasında kalmış gibi oldum biranda aklıma geldi parca belirliyorum yeni bir şey çıkmaz ise kavis tercih edebilirimOyunlarda kavis daha bir içine çekiyor ancak kavis için panelden kısılacaksa değmez.
Kavisli IPS alınabilir o halde. Kavis güzeldir.Panelden kısacağım yok kavisli ips ve düz ips panel arasında kalmış gibi oldum biranda aklıma geldi parca belirliyorum yeni bir şey çıkmaz ise kavis tercih edebilirim