Neler Yeni

Kayıp Telefon Satmak Suç mudur? (1 yıldır kayıp)

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Babamın çalıştığı dükkanda birisi telefonu unutmuş ve telefonu yaklaşık 1 - 1.5 yıldır arayıp soran olmamış. Telefonu bana getirdi içinde sim kartı vardı onu çıkardım telefonu sıfırladım. Telefon şuanda çalışıyor ve e-devlet üzerinden imei sorguladığımda herhangi bir sorun çıkarmadı. Bu telefonu satacağım ve bu telefonu satmak suç mudur? Sizce satmalı mıyım? (Telefon Xiaomi Redmi Note 7)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Polise götürmek?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Sim karttaki numaralardan birini arayıp telefonu sahibine teslim etseniz nasıl olur?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşlar merhaba. Babamın çalıştığı dükkanda birisi telefonu unutmuş ve telefonu yaklaşık 1 - 1.5 yıldır arayıp soran olmamış. Telefonu bana getirdi içinde sim kartı vardı onu çıkardım telefonu sıfırladım. Telefon şuanda çalışıyor ve e-devlet üzerinden imei sorguladığımda herhangi bir sorun çıkarmadı. Bu telefonu satacağım ve bu telefonu satmak suç mudur? Sizce satmalı mıyım? (Telefon Xiaomi Redmi Note 7)
kanka siz sorsaniza telefonu açip

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sim karttaki numaralardan birini arayıp telefonu sahibine teslim etseniz nasıl olur?
Telefonun sahibi çoktan numarayı iptal etmiştir diye düşünüyorum, o yüzden yarın gidip telefonu polise teslim edeceğim.

Top Bottom