Kaziklanmadan mikrofon almak istiyorum!

hocam mantikli bir fiyata sahip xlr mikrofon bulsam gidip ses karti alip o sekilde kullanicam. usb istegimden de feragat ettim artik. hatta butcemi de 10 bin liraya kadar cikarabilirim. ama yok uygun fiyatli bir urun. benim aklim mantigim durdu. midem kabul etmiyor milleti zengin ettigim bir senoryoyu. kimse para kazanmasin demiyorum ama bu sekilde ticaret olmaz. vallahi kusasim geliyor mikrofon fiyatlarini incelerken.
Lastvoice bm800 ün bence tatminkar performansı var. Mikrofonu bunu alıp, (ses kartsız olarak) harici güzel bi ses kartı + 48v phantom power çok daha mantıklı geliyor
lastvoice cx2 bu mikrofondan biraz daha iyi kaliteye sahip sanırım. Raw kayıt bulmak çok zor o yüzden yorum yapmak çok zorluyor.
Bütçen fazlaysa ama bence kesinlikle usb alma...

Son düzenleme:
adam akilli bir kulakligim var kardesim. hatta 2 tane var. bir tane daha kulaklik alinca benim mikrofon ihtiyacim nasil ortadan kalkacak onu da belirtirmisin acaba?
Kötü amaçla yazmamıştım aslında. 2 tane kulaklığın varsa neden mikrofon sorunun var ki

Kötü amaçla yazmamıştım aslında. 2 tane kulaklığın varsa neden mikrofon sorunun var ki
canim kardesim mikrofon kulakligi ile profesyonel kullanim amaci ile aradigim mikrofon sence ayni performansi verebilirmi? razer blacshark v2 pro kulakligim var benim. bu mikrofonda ki kulaklik acik ara en iyi 2-3 kulaklik mikrofonundan birine sahip. isime yaramiyor demek ki profesyonel mikrofon ariyorum. kullanim amacimi da belirttim zaten once ki mesajlarimda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

profesyonel kayıt almak istiyor ve zırnık kazık yememek istiyor aynı anda ikisini bulamayacak belirsizlik ilkesi gibi bisi ama haberi yok sinirleniyo sadece

yavv arkadas urun oneriniz varsa atin. neden habire dikine dikine mesaj yaziyorsunuz? amac nedir yani burada? bir huyum var ki bir seyin bedelinden fazlasini odeyince rahatsiz hissediyorum. bu rahatsizligim sebebi ile de alicak mikrofon bulamamisim, forumda ki sizlerden yardim istemisim. olmasi gereken fiyatta mikrofon olmamasi konusu bastan elestirilmesi gereken konu iken neden beni gelip elestiriyorsun burada?

varsa urun onerin at degerlendireyim yardimci ol. yoksa da bu durumda elestirilmesi gereken insan ben miyim ya gercekten?

allah akil fikir versin sizin gibi insanlara.

Son düzenleme:
canim kardesim mikrofon kulakligi ile profesyonel kullanim amaci ile aradigim mikrofon sence ayni performansi verebilirmi? razer blacshark v2 pro kulakligim var benim. bu mikrofonda ki kulaklik acik ara en iyi 2-3 kulaklik mikrofonundan birine sahip. isime yaramiyor demek ki profesyonel mikrofon ariyorum. kullanim amacimi da belirttim zaten once ki mesajlarimda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yavv arkadas urun oneriniz varsa atin. neden habire dikine dikine mesaj yaziyorsunuz? amac nedir yani burada? bir huyum var ki bir seyin bedelinden fazlasini odeyince rahatsiz hissediyorum. bu rahatsizligim sebebi ile de alicak mikrofon bulamamisim, forumda ki sizlerden yardim istemisim. olmasi gereken fiyatta mikrofon olmamasi konusu bastan elestirilmesi gereken konu iken neden beni gelip elestiriyorsun burada?

varsa urun onerin at degerlendireyim yardimci ol. yoksa da bu durumda elestirilmesi gereken insan ben miyim ya gercekten?

allah akil fikir versin sizin gibi insanlara.
allah başta sana akıl versin kanka insan gibi üslupla yazmayıp konu açtın diye insanlardan taparcasına cevaplar bekleme insanlar link atıyor abuk subuk cevap veriyorsun hala konuşuyorsun kimse kazıklanmayı sevmiyor zaten bi sen değilsin zeka küpü şayet çok fiyatını çıkarmak istiyorsan kalk kendin üret kanka türkiyede ne yazıkki aracıya çok ödüyoruz ya gidip yurt dışından alıcan açık ara en iyi ekipman almaya paran varsa ya da bekleyeceksin baya

Kaziklanmak istemiyorum diyorsun da nerde yaşadığını unuttun herhalde ?
hem Almanya fiyatı hem Türkiye fiyatı aynı olan hiç ürün gördün mü sen PS5 tr de 15k iken 10k ya alınabiliyordu ordan mesela

hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin diyorsun sen .d

Kaziklanmak istemiyorum diyorsun da nerde yaşadığını unuttun herhalde ?
hem Almanya fiyatı hem Türkiye fiyatı aynı olan hiç ürün gördün mü sen PS5 tr de 15k iken 10k ya alınabiliyordu ordan mesela

hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin diyorsun sen .d
allah başta sana akıl versin kanka insan gibi üslupla yazmayıp konu açtın diye insanlardan taparcasına cevaplar bekleme insanlar link atıyor abuk subuk cevap veriyorsun hala konuşuyorsun kimse kazıklanmayı sevmiyor zaten bi sen değilsin zeka küpü şayet çok fiyatını çıkarmak istiyorsan kalk kendin üret kanka türkiyede ne yazıkki aracıya çok ödüyoruz ya gidip yurt dışından alıcan açık ara en iyi ekipman almaya paran varsa ya da bekleyeceksin baya
sevgili arkadaslar evet maksadim kaziklanmamak. ben 1 liralik urune 3-4 lira verip sizin gibi rahat yasayamiyorum. bu arada urunlerin turkiye fiyatinin yurtdisi ile ayni olmasini falan da beklemiyorum. bunu zaten once ki mesajlarimda belirttim. bu urunlerde yuzde 20 gibi bir otv var. ama bu belli ki istismar edilen bir konu haline gelmis ve mikrofonlar cok abarti fiyatlardan son kullaniciya ulasiyor bu ulkede.

bir urun bulamayacagimi kabul ettim ve bayramda yurtdisina cikan bir arkadasima coktan urun siparisini gectim.

sizlerin anlamak istemedigi konu burada ki yamyamlik derecesinin cok buyuk oldugu. turkiye'de yasadigimin ve pek cok seyin olmasi gereken fiyatlardan daha pahaliya satildiginin ben de farkindayim pek tabi ki. ama yamyamlik derecesine tekrardan parmak basiyorum!!!

ben bu konuda sizin kadar genis degilim. urunlerin pahali olmasini kabul ederim ama burada bir sinir olmasi sarti ile. sizin gibi babasinin parasini yiyen ergen bir cocuk falan da degilim. 1 liralik urune 3-4 lira verecek kadar aklimi yitirmedim!!!

sevgili arkadaslar evet maksadim kaziklanmamak. ben 1 liralik urune 3-4 lira verip sizin gibi rahat yasayamiyorum. bu arada urunlerin turkiye fiyatinin yurtdisi ile ayni olmasini falan da beklemiyorum. bunu zaten once ki mesajlarimda belirttim. bu urunlerde yuzde 20 gibi bir otv var. ama bu belli ki istismar edilen bir konu haline gelmis ve mikrofonlar cok abarti fiyatlardan son kullaniciya ulasiyor bu ulkede.

bir urun bulamayacagimi kabul ettim ve bayramda yurtdisina cikan bir arkadasima coktan urun siparisini gectim.

sizlerin anlamak istemedigi konu burada ki yamyamlik derecesinin cok buyuk oldugu. turkiye'de yasadigimin ve pek cok seyin olmasi gereken fiyatlardan daha pahaliya satildiginin ben de farkindayim pek tabi ki. ama yamyamlik derecesine tekrardan parmak basiyorum!!!

ben bu konuda sizin kadar genis degilim. urunlerin pahali olmasini kabul ederim ama burada bir sinir olmasi sarti ile. sizin gibi babasinin parasini yiyen ergen bir cocuk falan da degilim. 1 liralik urune 3-4 lira verecek kadar aklimi yiti
Koparma ya hemen saldırıya geçmişsin bide 12-13 yaşındaki çocuklar senden daha zekidir muhtemelen

Koparma ya hemen saldırıya geçmişsin bide 12-13 yaşındaki çocuklar senden daha zekidir muhtemelen
yas kacti kardesim senin? biriniz kanka kanka diyip duruyor biriniz koparma falan diyor. 18 yas ustu insan yok mu bu forumda?

Son düzenleme:
Arkadaslar yeni farkettigim bir durum var ki Turkiye'de mikrofon pazari gercekten cok buyuk bir vurgunun dondugu yer. Eli yuzu duzgun yurtdisi fiyati ile Turkiye fiyati arasinda absurt fark olmayan onerebiliceginiz mikrofon var mi? Ben kaziklanmadan alacagim bir model bulamadim. Butce maks 6 bin lira. Usb olucak bu arada mikrofon.
Hocam çok kaliteli bir marka var mikrofon tutucu ile satiliyor FİFİNE a8 a9 modellerine bakın çok memnun kalacaksınız ben a6v kullanıyorum ve performansı müthiş ötesi

Hocam çok kaliteli bir marka var mikrofon tutucu ile satiliyor FİFİNE a8 a9 modellerine bakın çok memnun kalacaksınız ben a6v kullanıyorum ve performansı müthiş ötesi
fifine modelleri dediginiz gibi fiyat performans mantikli urunler hocam. diger markalara nazaran turkiye fiyatlari da bayagi uygun kaliyor. ama bir arkadasima rode podmic siparisi gectim coktan. bakalim bayramdan sonra kavusucam insllah mikrofonuma. saolun oneriniz icin.

Son düzenleme:
fifine modelleri dediginiz gibi fiyat performans mantikli urunler hocam. diger markalara nazaran turkiye fiyatlari da uygun kaliyor. ama bir arkadasima rode podmic siparisi gectim coktan. bakalim bayramdan sonra kavusucam insllah mikrofonuma. saolun oneriniz icin.
ne demek hocam hayırlı olsun güle güle kullanin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,906
Üyeler
187,119
Son üye
Mehmet256
Geri