KC3000 1TB SSD'nin okuma, yazma ve diğer değerleri normal mi?

Etopcu

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba yeni bir sistem kurulumu yaptım. Anakart olarak MSI B650 Tomahawk Wi-Fi ve SSD olarak KC3000 1TB SSD tercih ettim. Windows'u ilk kurduğumda sıkıntı yaşadım, sistem çok yavaştı ve kitlenmeler yaşadım ve bilgisayarı kapatıp açtığımda karşıma MSI MAG logosundan sonra BIOS ekranı geliyor ve BIOS'tan çıkış yapsam da tekrar BIOS'a geri dönüyordu ve SSD'den şüphelendim. Tekrardan Windows kurulumu yaptım şu an bir problem gözükmüyor sürücüleri kurduktan sonra SSD için test gerçekleştirdim. Sizce bu veriler normal mi? Bir anormallik var mı?

Sürücüleri yüklerken

Okuma

Yazma

Ekler

• IMG_5460.jpeg
    IMG_5460.jpeg
    404.5 KB · Hit: 25
kingston ssd manager yukle tanıyor o
Alıntıyı görüntüle1 TB için veriler bu şekilde, normal yani.
SSD’nin stabilliğini ölçebileceğim bir yazılım var mı ?

SSD’nin stabilliğini ölçebileceğim bir yazılım var mı ?
Yukarıda yazıldığı gibi, kendi programı kullanılabilir ve doğru değerleri o gösterecektir. HD Tune Pro (Health ve Error Scan kısmı) ve Hard Disk Sentinel uygulamasına bakılabilir, az çok bilgi verirler.

Yukarıda yazıldığı gibi, kendi programı kullanılabilir ve doğru değerleri o gösterecektir. HD Tune Pro (Health ve Error Scan kısmı) ve Hard Disk Sentinel uygulamasına bakılabilir, az çok bilgi verirler.
HdTune programı var.
Error scan bölümü var orada testi başlat.
Ssd de bad sectör varsa gözükür kırmızı nokta olarak.
Programı indirirken
sistem tekrar stabilliğini kaybetti ve ne tıkladığım şeylere tepki veriyor ne de Görev Yöneticisi'nden herhangi bir programı kapatıyor.
Sistemi kapatınca tekrar BIOS ekranı geldi ve çıkılmıyor.

Programı indirirken
sistem tekrar stabilliğini kaybetti ve ne tıkladığım şeylere tepki veriyor ne de Görev Yöneticisi'nden herhangi bir programı kapatıyor.
Sistemi kapatınca tekrar BIOS ekranı geldi ve çıkılmıyor.
Hep biosa atması Anakartında bios ayarlarında yanlışlık olmasının habercisi bence. Bios'u Gözden geçir düzelir belki. Olmadı default ayarlara döndür

Geri