Buna çok sevindim bu şekilde devam edersen başarabiliriz belkieteşekkür ederim, görmezden gelince biraz yanaşmaya çalıştı bu sabah
POJKASDOKFSDPOGPSODKPSOHKBOSKHFOĞSKFHBGOPDKFHGBOPDKFGPŞVKFDLOHBSFAkanka kedim evde oldugum her dakika ya elime atlıyor ya ayaklarıma bacaklarıma, kollarım façalı geziyorum millet psikolojik destek almam gerektigini soyluyorlar falan. tek bir caresi var ilgilenmemek saldırdıgında uzaklasmak cart curt. mamayı da normal standarttan az ver. yanasınca bile yuz verme. ben bunları yaptım adam olmadı hatta daha da sinirlendi baska tavsiye varsa bana da lazım.
hep birlikte hocam hep birlikte, TEK YUMRUK TEK YÜREKBuna çok sevindim bu şekilde devam edersen başarabiliriz belkie
bizim kedi çok fazla tüy döküyor ama o genetik meselesi, diğer kedi hiç dökmüyor meselaDostum konuyla alakasız biliyorum ancak sorayım dedim. Biz de yavru sahiplenmeyi düşünüyoruz ama mâlum anne (m) ler tüy döküyor falan diye itiraz ediyor. Çok tüy dökmesi var mı ? Veya evi kirletiyor mu ?
kısırlaştırınca daha fazla saldırganlaşırKısırlaştır.
tekrardan ulti açtı hain evladı şeytana ruhunu mu sattı naptı allahsız bi geçiriyor varya görmeniz lazımarkadaşlar kediyi vs ye çağırdım, ve kaybetti. Artık eski haline geri döndü teşekkürler
kızgınlık dönemi vs geldi sanırım seviyom poposunu fln kaldırıor evde erkek kedi var bi tane tekir cinsi baaya tatlı nasıl şe yaptırırız bunlarıtekrardan ulti açtı hain evladı şeytana ruhunu mu sattı naptı allahsız bi geçiriyor varya görmeniz lazım