Neler Yeni

Kedimin sanırım burnu kırıldı

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Arkadaşlar kedimin sanırım burnu kırıldı, balkondan düştüğünü zannediyorum ama dışardaki kediyle de kavga etmiş olabilir, Fakat sadece burnunda kanama var. Onu bulduğumda başında bir kedi bekliyordu. Şimdi veterinere götürmek için yuvasına koymaya çalıştım fakat çok agresif kendine bile dokundurtmuyor. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi ilk defa bu kadar agresif, nasıl sakinleştirebilirim yardımcı olabilecek var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burnu

Ekler

• resim_2023-07-02_171844060.png
    resim_2023-07-02_171844060.png
    612.4 KB · Hit: 145

Livaković

80+ Silver
Arkadaşlar kedimin sanırım burnu kırıldı, balkondan düştüğünü zannediyorum ama dışardaki kediyle de kavga etmiş olabilir, Fakat sadece burnunda kanama var. Onu bulduğumda başında bir kedi bekliyordu. Şimdi veterinere götürmek için yuvasına koymaya çalıştım fakat çok agresif kendine bile dokundurtmuyor. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi ilk defa bu kadar agresif, nasıl sakinleştirebilirim yardımcı olabilecek var mı ?
Sakinleştiremezsin iyiliği için zorla yuvasına koyacaksınız başka çaresi yok sonuçta iyiliği için yapıyorsunuz keyfinizden değil.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Zorla kafese kapatıp veterinere götürün

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Zorla koy Hocam bir şey olmaz

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Yaş mama varsa kutusunun içine dök biraz girince kapat hemen. Yoksa tutmaya çalışırsan seni parçalayabilir. Veya battaniyeyle tutabilirsin

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaş mama varsa kutusunun içine dök biraz girince kapat hemen. Yoksa tutmaya çalışırsan seni parçalayabilir. Veya battaniyeyle tutabilirsin
Şuan film çekiliyor arkadaşlar çok zorlamadan koyduk

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan film çekiliyor arkadaşlar çok zorlamadan koyduk
Veterinerden döndük, ciddi bir şey çıkmadı kanama da yok. Burnu ödemden dolayı şişmiş kafasını vurmuş, hafif damağı çizik. Ciğerleri dolmuş biraz 4 adet enjeksiyon yapıldı 3 gün izlenecek. Onun dışında bir sorun yokmuş çok şükür.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Veterinerden döndük, ciddi bir şey çıkmadı kanama da yok. Burnu ödemden dolayı şişmiş kafasını vurmuş, hafif damağı çizik. Ciğerleri dolmuş biraz 4 adet enjeksiyon yapıldı 3 gün izlenecek. Onun dışında bir sorun yokmuş çok şükür.
Geçmiş olsun hocam

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
agam çok geçmiş olsun <3

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Herkese teşekkürler arkadaşlar <3

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burnu
ensesinden tutup kafasından sokun kafese hocam ben hep öyle koyuyom zaten enseden tutunca direkt kesiliyorlar

Top Bottom