Suzan AŞAN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 130
- İsim
- morofobik
Küçük bir kedi vardı sokağımızda herkesin beslediği minik bir kediydi iki gün önce geldiğinde sırt bölgesi ısırılmış ve yüzülmüştü görünce çok kötü oldum sanarım ki köpek saldırmıs bir insanın bunu yapacağını sanmıyorum sonra içeri gidip ilk yardım malzemesi aldım geri döndüğümde kedi yoktu ölmüş olabileceği ihtimali geldi aklıma ancak dün akşama doğru tekrar buldum onu hemen götürdüm garaja orada battaniye su yemek falan goturdum ve daha net incelediğimde kemiklerine dek yaranın derin oldugunu gordum cok kotu durumdaydı mikrop kapmasın diye temiz bezle sardım bugun de veterinere goturduk ama bakmadı bile kediye anlattım durumunu ben bir sey yapamam kliniğe gitmesi gerek dedi fakat klinik bana baya uzakta ayrıca annem ve babam evde de değiller benim sorum şu an ne yapmam gerekiyor ilçe veteriner hekimliğine yazdım aklıma baska bir sey gelmedi su an ne yapmalıyım yarasına ne surmeliyim barınağa götümek istemiyorum cunku olume terk ederler buraya soruyorum cunku oyle cok insan tanımıyorum burada deneyimi olan birisi vardır diye umuyorum lutfen en ufak oneriniz de olsa cevap verip ne yapacagımı hiç bilmiyorum