Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Keenetic Keenetic Omni 300 Mbps Router 199 TL

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Sinyal ağını kör noktalara dağıtmak için kullanılan bir model.
Keenetic Omni DSL kullanıyorum ve aşırı memnunum Keenetic ürünlerinden. Müşteri hizmetleri de çok kalitelidir. Bir problem yaşıyordum uzun süre benim ile ilgilendiler ve emin olmak için bana ait olan modemi, yeni bir modem ile değiştirdiler. Eğer aklınızda Keenetic ürünü almak gibi bir fikriniz var ise kesinlikle alabilirsiniz.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Lite olan modelini kullanıyordum, çok memnundum, bunu da babamlar için aldım. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Onur a.
Aldım ihtiyacım vardı kurulumunda problem yaşamam İnşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablo ile iptv ye gidiyor router ile bunu hem tv ye hem iptv ye hemde wifi olarak dağıtmayı planlıyorum inşallah olur

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
bizim ev bayaa bi büyük iş görür mü modeme mi bağlanıyo nasıl bir şey bu

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Beyler şimdi wifi salonda pc ise başka odada ben bunu alıp PC’nin yanına kursam kablo ile pc ye bağlayabilir miyim yani bu alet interneti alıp kabloyla pcye bağlanıyor mu ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Beyler şimdi wifi salonda pc ise başka odada ben bunu alıp PC’nin yanına kursam kablo ile pc ye bağlayabilir miyim yani bu alet interneti alıp kabloyla pcye bağlanıyor mu ?
evet

Shaco

80+ Bronze
Sinyal ağını kör noktalara dağıtmak için kullanılan bir model.
Keenetic Omni DSL kullanıyorum ve aşırı memnunum Keenetic ürünlerinden. Müşteri hizmetleri de çok kalitelidir. Bir problem yaşıyordum uzun süre benim ile ilgilendiler ve emin olmak için bana ait olan modemi, yeni bir modem ile değiştirdiler. Eğer aklınızda Keenetic ürünü almak gibi bir fikriniz var ise kesinlikle alabilirsiniz.
Evim 2 katlı ve modem üst katta duruyor.Aşağıda vakit geçirirken genelde wifi hiç çekmiyor.Sizin yorumunuza güvenerek satın aldım umarım bahsettiğiniz kadar iyidir :D

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Bi duş alayım sonra alim dedim bitmiş stok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İptal eden olursa pusudayım 😂

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Evim 2 katlı ve modem üst katta duruyor.Aşağıda vakit geçirirken genelde wifi hiç çekmiyor.Sizin yorumunuza güvenerek satın aldım umarım bahsettiğiniz kadar iyidir :D
Ben Keenetic Omni DSL modelini kullanıyorum. Keenetic Omni hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemiyorum ama 200 TL'ye bu zamanda router almak bedava. Arayüz olarak çok beğeniyorum Keenetic ürünlerini. Üzüleceğinizi pek sanmıyorum.

Top Bottom