Neler Yeni

Keenetic Lite 300 Menzil Genişletici 219 TL

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
arkadaslar benzer mantıkta ben tvye ethernet kablosu takmak istiyorum. bu ürünü modeme tanıtıp oradan kablolu şekilde tvye bağlayabilirim değil mi
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma modemim uzak ethernet kablosu çekme şansım olmadığı için bunu alıp bilgisayarın yakınına koysam ethernet çekebilir miyim bu cihazdan
Bu urunleerin uretilme amaci o zaten

fasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
usb wifi adapter alsan da sorunun çözülecek mi? Modem yakın mı ki? Modem yakınsa yani diyelim ki modem salonda, masaüstü bilgisayar da salonda sırf görüntü kirliliği oluşturmasın diye ethernet kablosu çekilmesine ailen izin vermiyor. O zaman keenetic alınıp, denenebilir. Yoksa usb wifi alıcı da farklı bir senaryoda ping sorununa çözüm olmayacaktır.
Pingsiz bir öneriniz var mı özellikle online fps oyunlarında sıkıntı olabilir ping

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Pingsiz bir öneriniz var mı özellikle online fps oyunlarında sıkıntı olabilir ping

Senaryo nasıl? Yani modem ve pc nerde. En iyi yöntem her zaman kablodur veya aynı oda da wifi'dır. Aynı oda da wifi kurtarır ama arada duvar varsa problemler başlıyor. Bu konuda bir şey denemeden de kimse net konuşamaz. Çünkü duvardan duvara, modemi sinyal yayma kapasitesine kadar bir sürü fark var. Sinyalleri kesen perde duvar veya kirişler, betonlar var. Yani bunu bilen biri bile net bir tavsiye veremez.

Lakin dediğim gibi modem ile bilgisayar (laptop veya masaüstü) aynı oda da ise iyi bir wifi alıcı ile çok sorun yaşanacağını sanmıyorum. Denemeye değer.

Son düzenleme:
Top Bottom