Yardım Keenetic Omni Dsl n300 Yardım

Kablosuz için söylediğiniz menzil arttırmak için mi
Kanal ayarı hızı değiştirebilir evin çevresinde farklı kanallarda wifi ağı varsa wifi sinyaliniz etkileniyor, bunun için boş kanalda olması sinyalinizin stabil olmasını sağlar. 40mhz ise kimi telefonlarda 2.4ghz 20mhz düşük hız veriyor bant genişliğini arttırarak alacağımız hızı arttırmış oluyoruz. Mesela ben 20mhz 45 hız alırken 40mhz 95mbps bağlanabiliyorum.

Kanal ayarı hızı değiştirebilir evin çevresinde farklı kanallarda wifi ağı varsa wifi sinyaliniz etkileniyor, bunun için boş kanalda olması sinyalinizin stabil olmasını sağlar. 40mhz ise kimi telefonlarda 2.4ghz 20mhz düşük hız veriyor bant genişliğini arttırarak alacağımız hızı arttırmış oluyoruz. Mesela ben 20mhz 45 hız alırken 40mhz 95mbps bağlanabiliyorum.
Anladım hocam teşekkürler dediklerinizi yaptım birde tty arayıp kontrol ettireceğim

Dsl istatistigi atabilir misiniz tekrardan? snr ayarının olduğu yerde dsl tanılama yazıyor.
1677850509230.png

Snr ayarı yaptığınıza eminseniz snr manuel ayarlanmiyor gibi görünüyor. TT tarafından hız arttirmasi yapılabilir. Şuan 10db gürültü değeri bulunuyor ve modeme gelen hızınız 40mbps.
Hocam snr yapılmıyor onu yapınca internet kopuyor gelmiyor :D TTyi aradım düzelir dediler 1 saat içinde olmazsa arayın dediler biliyorsunuz malum tt.

Snr ayarı yaptığınıza eminseniz snr manuel ayarlanmiyor gibi görünüyor. TT tarafından hız arttirmasi yapılabilir. Şuan 10db gürültü değeri bulunuyor ve modeme gelen hızınız 40mbps.
Hocam az önce geldiler ve daire içinden baktılar sinyal gelmediğini altyapı ekibine yönlendirdiklerini söylediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri