arkadaşlar merhaba bugün bir hata edip zeytinburnunda girdim orada bir işim vardı ve dönüştede yürüyerek dönmeye karar verdim fakat yolda yürürken böyle kalın uzun kollu hırka giymiş koyu tenli keko tipli benim yaşıtım bi çocuk geldi karşıma ve ben 1-2 sn ona dik dik baktım sonra olayı kavradım ve gözümü kaçırdım bi sorun olmasın diye ardından ikimizinde yolu kesişti ( yol dedim ama küçük bir köprüden geçiyordum en kenardaydım oda en kenardan geçmek istedi bende herhalde o yol verir diye pek sola doğru kaymaya hazır değildim muhtemelen oda aynı düşündü üstünlük psikolojisi ile ve oda kaymadı ) o anlık bayağı korktum tabi ardından hiç demeyeceğim biçimde " pardon kardeşim " dedim ki kardeşim hiç benlik bir şey değil artık korkudan neyse oradan kaçınca dua ettim ama kendi mahalleme gelince böyle 2-3 kişilik tekinsiz erkek grubu görünce korktum vs. ki normalde korkmam yürürüö . sizce ne yapmalıyım takmamaya çalışıyorum ama şu anda travma oldu gibi muhtemelen yarın geçer ama öneriniz varsa güzel olur
not: kekoların olmadığı bir mahallede yaşıyorum