Neler Yeni

keko ile karşılaştım travma oluştu galiba

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben durduk yere bu genç yaşta ölemem malesef
Zaten git dik dik bak kavga et demiyorum takma geç git ben öyle yapıyorum ama bana saldırı da bulunurlarsa benim elim boş kalmaz hakkını veririm oturup ağlayıp dayak yiyecek değilim ama durduk yere de sataşmam ben

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Hcm bu kadarlık bir olay abartmaya gerek yok bence. Hani bıçak çekse gasp etse anlarım da bu olayı her gün yaşıyorum ve gayet normal nir şey. Klasik olacak ama kafana takarsan sıkıntı yapar hcm.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Hcm bu kadarlık bir olay abartmaya gerek yok bence. Hani bıçak çekse gasp etse anlarım da bu olayı her gün yaşıyorum ve gayet normal nir şey. Klasik olacak ama kafana takarsan sıkıntı yapar hcm.
işte hocam benim için normal değil nese takmamaya çalışacağım işi tatli dil ile çözmeye çalışacağım bıçak çekersede sendeki anca adamlık vs. derim

arkadaşlar merhaba bugün bir hata edip zeytinburnunda girdim orada bir işim vardı ve dönüştede yürüyerek dönmeye karar verdim fakat yolda yürürken böyle kalın uzun kollu hırka giymiş koyu tenli keko tipli benim yaşıtım bi çocuk geldi karşıma ve ben 1-2 sn ona dik dik baktım sonra olayı kavradım ve gözümü kaçırdım bi sorun olmasın diye ardından ikimizinde yolu kesişti ( yol dedim ama küçük bir köprüden geçiyordum en kenardaydım oda en kenardan geçmek istedi bende herhalde o yol verir diye pek sola doğru kaymaya hazır değildim muhtemelen oda aynı düşündü üstünlük psikolojisi ile ve oda kaymadı ) o anlık bayağı korktum tabi ardından hiç demeyeceğim biçimde " pardon kardeşim " dedim ki kardeşim hiç benlik bir şey değil artık korkudan neyse oradan kaçınca dua ettim ama kendi mahalleme gelince böyle 2-3 kişilik tekinsiz erkek grubu görünce korktum vs. ki normalde korkmam yürürüö . sizce ne yapmalıyım takmamaya çalışıyorum ama şu anda travma oldu gibi muhtemelen yarın geçer ama öneriniz varsa güzel olur
not: kekoların olmadığı bir mahallede yaşıyorum
cak ensesine bi tane komaya sok

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
işte hocam benim için normal değil nese takmamaya çalışacağım işi tatli dil ile çözmeye çalışacağım bıçak çekersede sendeki anca adamlık vs. derim
Hcm 16 sene oturduğum yer keko kaynıyordu, sadece bir kere önümü kesti bi denyo onda da indirdim onu. Ama gözlemlerim üzerine mahalle arasında ön kesenler genelde eskiden husumetli olduklarının önünü kesiyor. Ama eğer çok güvensiz hissediyorsan yanına biber gazı alabilirsin, bıçak veya başka kesici delici şeyler yüzünden başınız yanabilir.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
hocam dediğinizde ciddi misinz çünkü cidden öyle yapıcam sorun olursa ( tabi bende biraz diklenebilirimde ondan sonra tatlıya bağlamaya çalışırım)
Hayır kesinlikle diklenme. Karşıdaki sana fiziksel saldırıda bulunmadığı sürece kesinlikle sesini çıkarma. Abi çek özür dile bu devirde racon koymanın bir anlamı yok valla iki dakkalık olursun aklına geçenki esenyurt bakkal olayı gelsin her kavgadan önce. Sal gitsin.

Top Bottom