Neler Yeni

KEKO nun hakaret sayılmaması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
21. Kuralın İhlali
Evet keko kelimesi hakaret sayılmıyor, kaba söz olarak değerlendirilmiyor. Kelime anlamı gerekçe gösteriliyor.
Bu kelimeyi ben üzerime kabul etmiyorum ve saygısızlık olarak algılıyorum. Çünkü cümle içerisinde kullanış şekli itibariyle bu amaçla kullanıldığı bariz ortadadır.
Kabul edenler bu kelimeyi üzerlerine alınsınlar, sözüm meclisten dışarı. Yapılan ayıba herhangi bir aksiyon almayarak ortak oldunuz sizi tebrik ederim.

Saygı çerçevesinde bugüne kadar yardımcı olan dostlara teşekkürler. Aranızdan ayrılıyorum.

@torojan adlı üyeye aynen saygı duymaya devam ediniz:
Screenshot_20220520-132446_Chrome.jpg

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Anladığım kadarıyla aranızda bir problem yaşadınız, bunu yöneticiye bildirmeniz bize bildirmenizden daha yararlı olacaktır.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,569
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Keko belki normalde hakaret sayılmayabilir ama burada cümlede açık ara hakaret başlığı altında yazıldığı ortada.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Evet keko kelimesi hakaret sayılmıyor, kaba söz olarak değerlendirilmiyor. Kelime anlamı gerekçe gösteriliyor.
Bu kelimeyi ben üzerime kabul etmiyorum ve saygısızlık olarak algılıyorum. Çünkü cümle içerisinde kullanış şekli itibariyle bu amaçla kullanıldığı bariz ortadadır.
Kabul edenler bu kelimeyi üzerlerine alınsınlar, sözüm meclisten dışarı. Yapılan ayıba herhangi bir aksiyon almayarak ortak oldunuz sizi tebrik ederim.

Saygı çerçevesinde bugüne kadar yardımcı olan dostlara teşekkürler. Aranızdan ayrılıyorum.

@torojan adlı üyeye aynen saygı duymaya devam ediniz:
Alıntıyı görüntüle
Sen ağlıyon.

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

Alfha13

80+ Silver
Keko Kürtçeden ağabey anlamında geçiyor ama Türkçede hiç o anlamda kullanıldığını görmedim. Normalde apaçi, hipster gibi bir grubu niteleyen bir kelime. Burada ise hakaret anlamında, yerine "mal, *****" gibi kelimeler koyunca anlam değişmediğine göre.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,575
Üyeler
164,334
Son üye
Zipik
Top Bottom